Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Venom (2018) 

Venom není originální, ani nic moc nového do filmového světa nepřináší, ale mě prostě sakra bavil. Temnou atmosféru výborně doplňovala temná hudba a dokonce jsem se jednou zastihl, že jsem měl strach.. U Marvelovky!!! To je prostě ojedinělý zážitek. Akce mě bavila a byla protknutá vtipnými scénkami. Jediné co mě asi nesedělo bylo obsazení Toma Hardyho do role no.... ten který se všemu podřídí a má strach. Každopádně doufám, že Venom budu mít pokračování, protože tohle podle mě Marvel světu chybělo.

plakát

Rande (1997) (pořad) 

Zlatá perla české kinematografie. Bez Rande už si nedokážu představit svůj život.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Solo ve mně zanechal dobrý pocit, zejména díky tomu, že Disney si u Hana prostě mohla dovolit humornější děj. Kromě toho zachovali víceméně logiku (ne jak v předchozí nelogický sračce) a díky nostalgii jsem měl i párkrát husí kůži. Každopádně žádná megabomba to nebyla, dávám 75 %.

plakát

Rocky Balboa (2006) 

Ten bláznivej dědek se rozhodl, že si zahraje na boxera a potom na terminátora v džungli. No a vyšli z toho ty nejlepší díly Rockyho a Ramba. Nechápu, jak to udělal a jak si to mohl no dovolit potom, co oba konečné díly Rockyho i Ramba zrovna nesklidily potlesk, ale on to dokázal. Je to skoro, jak v tom filmu. Usmyslel si, že se vrátí, asi něco tam uvnitř ho žralo a všichni se mu vysmáli a potom všichni čuměli s otevřenou hubou. No potom tento všestranný děda ve vynikající kondici, pokračuje v této krasojízdě v další série Postradatelní, ale to už odbočuji od tématu. Neuvěřitelné, jak to vymyslel, režíroval a zároveń hrál hlavní postavu, on by to podle mě prakticky zahrál celý film sám, kdyby chtěl :D. Prostě všechna poklona Sylvesteru Stalloneovi. Dávám jasně 5 hvězdiček. Viděl jsem doma.

plakát

Hašišbába (2012) 

Ze začátku jsem se smál snad každou minutu, ale tak ve středu filmu to už tak vtipné nebylo, ale konec pěkně vychytaly babky :D. Viz film pro bílý :D. Viděl jsem doma.

plakát

Zpráva o Europě (2013) 

Hodně zajímavý film, který mě, ale sral snad celou svoji kvalitou. Efekty na nic a nesnáším, filmy natočené kamerou, ale mě prostě přitahují filmy sci-fi a tak jsem to dokoukal a ani jsem se nenudil. Celý film je úplně jasné, že je tam chce sejmout nějaká žárovka a oni stejně vylezou ven jak trotlové no se stává. Dávám tři hvězdičky (60%). Viděl doma.

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Neměl jsem, co napsat k předchozím dílům a tak shrnu celou Trilogii Bourne. Jednička (Agent bez minulosti) pro mě zrovna nebyl nejlepší úvod( 3 hvězdičky), ale byl to jenom začátek. Potom byla dvojka (Bourneův mýtus), ta byla mnohem lepší než jednička, ale sotva to šáhlo na 4 hvězdičky, ale potom přišla trojka a to bylo na co jsem čekal celou tuhle trilogii. Opravdu fakt bomba. Až na předlouhé honičky v autech. Trojka pět hvězdiček. Trilogie, která dala podklad všem dalším akčním filmům. Viděl všechny díly doma.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Pořád ne a ne mi Tarantino moc nesedí, jestli tohle byl jeho nejlepší film, takto nevím. Film mi připadal spíše jako dlouhý lepší průměrný film. Efekty byly hrozné a příběh byl nedokončený. Pozitiva byla, že film byl vtipný a příběh zas tak špatný. Takže dávám jasné tři hvězdičky. Viděl doma.

plakát

Království lesních strážců (2013) 

Velmi povedená pohádka se skvělým příběhem a pěknými efekty až na neoriginální příběh (velmi se podobá Arthur a Minimojové) a i tak si film zaslouží druhý díl. Proto dostává 4 hvězdičky. Viděl doma.

plakát

Podfukáři (2013) 

Film byl výborně zpracovaný a měl originální příběh to né, že ne, ale chyběla tam potřebná jiskra zábavy. Film mi připadal chvílemi až nudný. Film se podle mě chtěl ještě přichytit na tom, že tam hraje Morgan Freeman. Tento film bych hodně porovnával s filmem Saw je to sice úplně jiný žánr, ale oba dva skvěle zpracovaní a to tím jak už píše kolega verbal, že dokáží oklamat diváka, ale prostě ta jiskra zábavy. Proto dávám 3 hvězdičky. Viděl doma.