Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (24)

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Naprosto úžasný film! Na Milu Kunis bych se mohl koukat celý den.....

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Rozhodně nejlepší seriál o apokalypse!!! Každá série má jiný děj, v žádném díle není nuda, až na třetí sérii, ve které byly trochu slabší díly, ale to ve čtvrté sérii přešlo.

plakát

You're Next (2011) 

Klasická vyvražďovačka, která měla docela zajímavý konec. Během filmu se původní zápletka pomalu rozjasňovala. Film je celkově dobře propracovaný, ale kamera by mohla být lepší...

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

První díl mě zaujal svojí originalitou ohledně námětu. A teď k tomuto dílu. Fakt se mi dost líbil, nejlepší herecký výkon byl rozhodně od Christopher Mintz-Plasse, který mě dostal svým způsobem hraní a ty jeho hlášky nebo přezdívka :D no prostě super. Hodně se mi nelíbilo jak ten spolužák se kterým se pohádali prozradil kdo je Nářez a pak to jelo, ale nejvíc mě naštvalo, že ho pak vzali do party místo toho aby ho zabili.

plakát

Scary Movie 3 (2003) 

Zatím nejlepší díl, opět skvělé smíchání dvou skvělých hororů. Charlie Sheen byl opět výborný, scény s ním mě bavily nejvíce. Dále pak provedení mimozemšťanů byl též skvělé, dostalo mě jak tam chodily a ukazovali to v televizi :-D , nebo jak se zdravili a loučili, no prostě po né moc povedeném druhém díle se tento opravdu povedl a dokázal mě velice slušně rozesmát.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Výborný seriál kde tvůrci neznají hranici své fantazie. Jediná opravdu veliká chyba je Lela, která je opravdu vzhledem odporná a patří do kanálu odkud vylezla a to její chování je taky hrůza, třešničkou na dortu je jak vždy dělá tem zvuk, když na někoho skáče. Ale jedna věc nezkazí hodně skvělých věcí!

plakát

Scary Movie 2 (2001) 

Po prvním díle, která se mi líbil mě druhý díl zklamal. Docela nudné, celé je to v jednom domě, ale i přes to jsem se docela smál.

plakát

Scary Movie: Děsnej biják (2000) 

Jelikož nejsem moc na parodie, tak mě tahle velice mile překvapila. Dobré smíchání dvou hororů. Nejlepší herec je podle mě Marlon Wayans protože kopíruje styl hraní Eddie Murpho a ten mám rád.

plakát

Já, mé druhé já a Irena (2000) 

Jim Carrey opět boduje, neni to ani jeho hláškama to může říct každý, ale tím jeho stylem hrání, ty jeho obličeje :-D a ty pohyby, no prostě vynikající. Když je jako jiná osoba tak tomu opravdu veříte!

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Nejlepší seriál o vraždách, líbi se mi jak každá série je o něčem jiném, ne jako v českých seriálech které mají 2000 dílu, ale je to jenom o sexu!