Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (28)

plakát

Piraňa 3D (2010) 

Zde může i průměrný uživatel této databáze vidět klamavost zdejších hodnocení. Nečekal jsem nic a možná i to hrálo velkou roli v mém hodnocení. Neskutečně nadupaná akční pecka s nepopiratelnou hlubší myšlenkou "seš píča - zdechneš". Někdo by mohl dokonce říci (s trochou nadhledu, samozřejmě) až nadčasové dílo, dnes již ostříleného režiséra s nemalými zkušenostmi filmové produkce. Pojem kultovka nabral (alespoň pro mne) naprosto nový význam, který předčí snad jen PF 1994. Zde jsem si naprosto jist, že by neuškodilo takříkajíc "volné pokračování". S tempem režiséra se ho snad dočkáme v 7D.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Slovy nelze vyjádřiti, jak převelice jsem se u tohoto filmařského chvostu..., dobře, seru na to: "To byl ale kurva pěkně nadupaný nářez!" Má vysoká očekávání ztroskotávala každou další vteřinou a při stodevětadvacáté minutě jsem byl už nejmíň dvacetkrát udělaný a má ruka mlela z posledního). Leč je Exšmírgl gay, jeho komentář dokonale vystihuje mé pocity z této vytříbené píčoviny. O tom plešatém negrovi, který nadevše splnil má očekávání, ani nemluvě. Od této chvíle vím, co si přát výměnou za to, že zachráním svět. Jen mě trošku mrzí, že jsem si před tím něco nešlehnul, ale to je možná dobře - mé silné srdce by to patrně nezvládlo, a tak chvátám domů, s deštníkem v ruce, to rychle napravit!

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Má palice se otřásla v základech. Film, zašifrovaný šifrou větší, než šifra samotná, ze mě na jeden den udělal prázdného ducha (retarda), přemýšlící stéle o tom samém. Asi se zabiju, dokud jsem ještě alespoň trochu slušný člověk, bo já už vážně nevím, co si mám myslet.

plakát

jOBS (2013) odpad!

Film je naprosto naHOVNO. Dramatické efekty, podkreslené ještě dramatičtější hudbou, jsou zbytečné, když je zbytečný i film. Vidím, že scénárista je chlapec, oboru znalý, který toho už má hodně za sebou, a tudíž si může dovolit dělat filmy o velkých lidech, jako je On sám. Pravděpodobně je na tom stejně i režisér, kterému se zřejmě v poslední čtvrt hodině chtělo čůrat, a tak dal rychle pár polofaktů dohromady - aby se neřeklo a měl záležitost z krku (i když daleko podrobnější a zbytečnější věci rozebíral v prvních 2/3 filmu s rozverným nasazením). Chybí základ. Skoro až záměrné vynechávání těch nejpodstatnějších věcí je v něm na denním pořádku. Film je extrémním způsobem přizpůsoben masturbaci tvůrců. Mrzí mě, že tento zvratek vidělo tolik lidí, že je samozřejmé nemalé procento těch, co si z něho udělají na Jobse, pardon jOBSE vlastní názor. Tvůrci by zasloužili otřískat iPadam s železným pouzdrem (aby nedošlo k ujmě iPadu) o hlavu. 2013? To se alespoň mohli zmínit, že je nějaký Steve Jobs po smrti - když už o něm byla část filmu, který byl spíše o Applu. NeXTSTEP a Pixar, ve kterých Jobs strávil polovinu svého života, jsou samozřejmě nepodstatné - kdo četl alespoň knížku, pochopí. Čekal jsem pecku dosahující alespoň kvalit Pirátů z Křemíkového Údolí, dočkal jsem se filmografického potratu v plných obrátkách. Děkuji a tleskám! PS: Steve nechodil jak piča...

plakát

Chutně a levně s Láďou Hruškou (2014) (pořad) odpad!

Přiznám se, že se mě tento pořad a hlavně jeho dopad na povědomí Čechů o gastronomii, dotkl mírně osobně. Konečně se začínáme vzpamatovávat ze sraček, jež nám byly servírovány za dob socialismu, ve kterých české kuchyně s radostí pokračovaly. Což je do značné míry způsobeno vlivem gastronomické modly, která je nepochybně uměle marketingově vytvořena, avšak zastává nanejvýš správné gastronomické hodnoty - ano mám na mysli Zdeňka Pohlreicha, či Romana Vaňka, chcete-li. Začínal jsem být na vrcholu blaha, že se třeba konečně něco změní a v tom přijde tento gastroretard a začne opět dávat za vzor ony hovno schnitzely, kterých tu máme jak najebaných. O tom, že tuto "ikonu" uznávají z větší části důchodci, ani nemluvě - podle mě by měli mít ve svém věku úctu k jídlu a ne hltat tyto marketingové sračky a hnát se za ušetřením každého halíře na úkor toho, že výsledek bude na hranici poživatelnosti. Ale na to jsem si, pravda, už mohl také zvyknout. Avšak opět upadám do mé labužnické deprese, že se tady v Česku asi nikdy normálně nenažeru....

plakát

Hostel (2005) 

Nebudu zastírat, že kdyby jste dali dohromady záběry jak se zabíjejí prasata na jatkách z reportáže Romana Vaňka Jak se zabíjejí prasata na jatkách a videa z portálu porno-sk.cz, nevznikl by lepší matroš, než tento...hostel, ovšem stereotypní vyobrazení "Slovenska" je více než kouzelné a až příliš realističtí cigoši mi nedovolí dávat odpad. A proto si Rothův bordel v hlavě u mě vysloužil neuvěřitelné tři hvězdičky.

plakát

Od soumraku do úsvitu (1996) 

No dobře, kdybych byl mladý náctiletý jinoch oplývající sarkasmem, jehož modlou je Quentin Tarantino, a který se nezmůže na nic duchaplnějšího, než je sledování Rodriguezových úchyláren a Tarantinových dialogů, nadržený na Salmu Hayek, byla by tato podívaná dozajista filmem mého života. A jelikož přesně to jsem, nemůžu, než prohlásit - ano, toto je jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl! PS: HOMO vůbec neví.

plakát

Gravitace (2013) 

Příběhově to stálo, přiznejme si, za galaktické hovno, které mírně potlačoval vyrovnaný a vždy nad věcí George Clooney. Ovšem to zpracování a vesmírné šutráky letíc mi do xichtu mě doslova přikurtovaly k sedadlu IMAXu a já civěl s držkou otevřenou až do samotných titulek.

plakát

Soudní síň (2008) (pořad) odpad!

Pani Natália je vdova eště pri sile, ktorá žije na dedine, má rada svoj kľud a pokojně tiež žije. A ako sama hovorí: "Každý si musí niekedy urobiť dobre". V tom ju ale neustále braní nadržaný pán sused, ktorý její pravidlá nerešpektuje a neustále sa ukájá pred oknom pani Natálie. Ta už je z toho zúfalá a rozhodla sa dať pána Jána na sůd. /eště uvidíte/ "Veď mi ničíš život do frasa, ty jeden sopliak sopľavý!"