Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Interstellar (2014) 

Černá díra....................................komentáři věnuji hodinu, takže tady se objeví během 7let :-D

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

AHS: Murder House - dobré uvítaní do tohoto seriálu a představení co nás může za brutalitu dál čekat. AHS: Asylum - nejlepší a nejděsivější. AHS: Coven - Chvílema zajímavej, ale celkově nejslabší zatim ze všech.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Nejlepší seriál o zombii a postapokalyptickém vidění světa. Tvůrce chválím za propracovaný scenář, přesto že už sleduji pátou serii, tak stále je více než zajímava!!! Nejnudnější díly byly ty na farmě, kde se skoro nic nědělo a zabralo to skoro celou serii. Na seriálu je vidět vývoj všech postav a to od vystrašených jedincu a i děti až po zkušené zabijáky, který se neboji utkat se zombii "face to face" a to jen s nožem nebo čímkoliv ostrým čím se dá dobře prorazit lebka a ukončit trápení těchto chudáků. Zajímavou změnou je občasné rozdělení známé skupinky a opět po několika dílech znovu shledání, což dává hodně prostoru dělat toto putování celé skupinky o dost zajímavější. V páté serii se konečně objevuje vidina možné záchrany, takže uvidíme, jak to ještě scenaristé zkomplikuji :-D Moje nejobíbenější postavy jsou: Rick Grimes, Daryl Dixon a samozřejmě velká bojovnice Michonne (její bodyguardi byli super :-D).

plakát

Ospalá díra (2013) (seriál) 

Od pilotního dílů, který nasadí velmi akční tempo až po pozvolne zpomalování od půlky serie je tento seriál dost zábavným a stále napínavým. Objevuje se tu i dost vtipných situací, např. kdy Ichabode Crane po výstřelu z pistole ji zahodí v domění, že už nemá další naboje. Další až komickou postavou je policista Andy Brooks :-) který to hlavním postavám dost komplikuje a někdy urychluje jejich hledání při zastavení "Molocha". Někdy až matoucí je propletenost všech postav v serii, kde každý už nějak souvisí s někým a podobně, takže dochází k dost zvláštním spojením a nečekaným rozvětvením příběhu. Výhodou je i to, že zde nehraje moc znamých herců, teda až na vyjímku a tou je Orlando Jones alias (Captain Frank Irving).

plakát

Fantastický pan Lišák (2009) 

Film sem viděl už několikrát a pořád je užasný. Po dlouhý době opravdu hodně zabavný a originální dílko. Plný skvělých hlášek!!!

plakát

Saw 3D (2010) 

Po shlédnutí celé heptalogie musím říct, že tohle bylo jedno z nejslabších pokračování, protože s ohledem na to, že zde skoro nefunguje "možnost záchrany obětí", kteří si prochází smrtelnou zkouškou získat zpět svůj život a to dost často na úkor smrti někoho jiného nebo blízkého známého. Tak to v tomto pokračování skoro vůbec nefunguje. V jedničče jsme byli svědky výborného časování a gradace napětí, kterou skvěle zvládl režisér: James Wan, kde bylo největším překvapením, že Jigsaw byl po celý čas v místnosti s obětmi a tak si mohl užít přímo jejich reakcí. V dalším pokračování pod režii: Darren Lynn Bousman se pokračovalo o něco slabším, ale pořád ještě zajímavým příběhem i nástrahami, takže 2, 3 a 4 jsou nadprůměrným pokračováním. Potom už to taková sláva s dalšími filmy neni. Jen se v nich předháněj ve větší míře brutality a násilností. Dochází k ubohému zneužití univerzálnosti příběhu, kde se po smrti Jigsawa, může být kdokoliv jeho nástupcem. V sedmém pokračování to bylo překrouceno a to až tak, že končíme na místě, kde celá hra začala a to s prvním "napraveným", který se stal pravou rukou Jigsawa.

plakát

Nekonečný příběh 3 (1994) 

Velká škoda, že tohle pokračování se neneslo v duchu toho čím jednička vedla. Úžasným prostředím, kulisy, mechanický potvůrky, miniatury, kostýmy a i loutky. Tak taky hlavní postavy, které si oblíbite a prožíváte každou minutu s nima. Všechno tohle třetí pokračování postrádá. Malým plusem je herecký výkon herce Jacka Blacka, který zde ve svých 25 letech ukazuje svůj velký komediální talent. Jinak rádoby dospělejší pokračování dostává tímto krokem pořádně přes dr**u. Hlavní herec se sem vůbec nehodí a to stejně jako do pokračování filmu o kosatce. Někdy to má svůj důvod proč film nemá mít pokračování. Tady se to nepovedlo hned dvakrát a to třetí bylo nejhorší z nich. Právem se říka, že jednička byla jedním z nejdražšich filmů v Německu. Proto jsou i pokračování, tak špatná. Chybí tu nejen dobrý režisér, ale i rozpočet.