Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Rodinný

Recenze (162)

plakát

Agent Carter (2015) (seriál) 

Po dvou dílech jsem velice spokojený. Atmosféra 40.let se mi docela zamlouvá, agentka Carterová - u té není co dodat, prostě hodně dobrá postava. Jarvis je taky hodně humorní skvělá postava, spolu s Carterovou tvoří skvělou dvojku. I Lyndsy Foncesca překvapila. Zápletky se postupně stávají zajímavějšími, a zajímavějšími. Hudba se mi také líbila, má tu takovou atmosféru ze 40. let. Se seriálem jsem moc spokojený, snad se kvalita nezhorší.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Prostě, boží. Joss Whedon nám ukázal svůj další skvělý výtvor, a ukázal nám, jak se správně dělají seriály. I když i po pilotním dílu. Herecké výkony jsou úžasné (př. J. August Richards z 1x01), techno-věcičky supr, návrat agenta Coulsona je parádní. Ale krom toho všeho, nesmíme zapomínat, že Whedon vždy dokázal do svého seriálu dát brilantní postavy, i pěknou herečku. V tomto seriálu, to jsou agent Ward, Melinda May, Simmonsová, Fitz a Skye, kterou si zahrála pohledná Chloe Bennet. Zkrátka, bombastické.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Já tenhle seriál prostě zbožňuju. Nevím čím to je, ale, je to boží.

plakát

Alien vs. Predator: Redemption (2010) (amatérský film) 

Na to, že je to jen amatérský snímek, je to velmi povedený. Ani nevadí, že tam je snad všechno digitální (tím myslím ty vesmírné potvory), jelikož se nejedná o nějaký "super" snímek na celosvětovou premiéru. Je to jen amatérský a povedený kousek. Dobrá podívaná.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

"AMAZING" film. Ano, je to tak trochu modernější, to teď jsou všichni lidi této doby. Herecké zpracování ujde, s tím nejsem zklamán. Líbílo se mi herecké zpracování, hudba, a moderní způsob Spider-Mana i jeho kostýmu. Co se mi ale nelíbílo je, že scénář byl slabý, a čekal jsem víc.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Tohle je prostě nejlepší film se Spider-Manem všech dob! Tohle je prostě, vážně úžasný film plný skvělých akčních scén, postav (herců), hudby a efekty. Film má naprosto vynikající vizuální efekty (slow motion obzvlášť), zvlášť při scénách, kde se objevuje Electro, kterého zahrál suprový herec Jamie Foxx. Electro dokázal, že i on, může být ten nejnebezpečnější osoba na celém světě. Ale ze všeho nejvíc mě překvapil Dane DeHaan jako Harry Osborn alias Green Goblin. Toho jsem si při filmu vážně oblíbil, a jsem rád, že s ním mají ještě plány. Stejně tak se mi líbil Andrew Garfield a Emma Stone jako Spider-Man/Peter Parker a Gwen Stacey. Emma/Gwen je pořád sladká, a Spidey byl v tomto filmu lepší než kdy jindy. Jeho hlášky jsou senzační, v akčních scénách je naprosto boží (Spider-Sense!). A to Spider-Manovo houpání mezi budovy ve městě jsou naprosto úžasné. A nikdo se nemusí bát o tom přeplácání záporáků v tomhle filmu, každý dostane prostor. Electro a Harry jsou nejlepší záporáci, se kterými jsem se mohl dosud ve Spider-Manově světě setkat. DeHaanovi Goblin sedí naprosto skvěle, a nejen že ho skvěle zahrál, on jím je. Hudba v tomto filmu vyniká nejvíc, Spideyho soundtrack v tomhle filmu je sice odlehčený, ale přesto svěží a dobrodružný. Akční scény jsou bombastické, Electro vs. Spidey byl ten nejlepší Spider-Manovský fight, jaký jsem kdy viděl. To samé chci i říct o souboji Goblina vs. Spidey, tahle scéna je prostě Goblinovská. Navíc má film skvělé smutné momenty. Film má i navíc suprový otevřený konec.

plakát

Ant-Man (2015) 

Když oznámili Ant-Mana, hodně lidí si myslelo, že to bude propadák. Tedy ne úplný, je to přeci Marvel, ale spousty v tomhle nevěřilo. No, ti co stále nevěří, by se měli ihned podívat. Ant-Man je totiž jeden z dalších úžasných filmů, který jsem kdy viděl. Ano, v podstatě všechny filmy od Marvel Studios jsou boží, ale musím říct, že Ant-Man by se mohl stát "klasikou", kterou se jím stal první Iron Man. Sám James Gunn (Strážci Galaxie) řekl, že Ant-Man je jeho nejoblíbenějším filmem od Iron Mana a já s ním vřele souhlasím. Spoustu vtipů, skvělé akce (jak se Ant-Man zmenšoval a zvětšoval a dával rány se mi nejvíc líbilo na tomhle filmu), skvělých postav (doufám že se Louis/Michael Pena vrátí v dalším díle). Yellowjacket mi přišel jako fajnový sympaťák-záporák. Ze Scotta / Paula se stal velice zábavný hláškář a už se těším, až ho uvidím po boku Avengerů. Neskutečně zábavná postava. Michael Douglas byl skvělý mentor, a byl naprosto skvělá volba pro Hanka Pyma. Ovládání mravenců bylo podle mě ta druhá nejlepší věc ve filmu (ta jejich týmová práce!). Mimochodem, hlavně počkejte až do konce filmu, máme tu 2 důležité potitulkové scény ;)

plakát

Arabela (1980) (seriál) 

Jeden z mých nejoblíbenějších pohádkových (dětských) sérií, který jsem kdy viděl.

plakát

Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (1993) (seriál) 

Když jsem to poprvé viděl, nemohl jsem tomu uvěřit. Arabela je zpátky. A s jinou představitelkou a jinými příběhy. Je sice hezký, že chtěli udělat pokračování, ale možná to nebyl nejlepší nápad. Není to už prostě ono. A to je ten problém.

plakát

Armáda temnot (1992) 

Armáda temnot není jako předchozí dva filmy. Ne, ne, tohle je o něčem jiném. Tohle nesází hlavně na krvák, sází to hlavně na komedii. A mě se to líbilo. Tenhle film nemá známky předchozích filmů, má to svůj vlastní a odlišný styl. Bruce Campbell byl jako vždy skvělý Ash, nové postavy se mi líbili, a podle mě skvělé zakončení. Jen je mi líto, že Ash svou ,,motorovou pilu" nevyužil pořádně. Ale jinak, skvělý film, "HAIL the KING, baby!".