Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Rodinný

Oblíbené filmy (8)

X-Men: Budoucí minulost

X-Men: Budoucí minulost (2014)

Tohle je podle mě nejlepší film (vedle X2), co jsem kdy viděl. Vážně, výborný film. Film má naprosto skvělou bombastickou akci, Sentinelové vypadají naprosto skvěle, emocionální stránky jsou výborně zahrané úžasnými herci, a děj je na tomto filmu to nejlepší. Napínavost v tomto filmu funguje naprosto skvěle. Wolverina (Hugh Jackman) jsem si v tomto blockbusteru oblíbil ještě víc, Mystique a její skvělá sexy představitelka Jennifer Lawrence byla excelentní, ale nejvíce mě překvapil Quicksilver (Evan Peters). Ten měl ve filmu naprosto úžasnou zábavnou scénu, která pobaví každého. Taková suprová cool postava. "Osudové" scény jsou velice temné, až z toho mrazí po zádech. To jen dokazuje, že tenhle film je prostě výborný. Navíc, kostýmy vypadají vážně stylově. Budoucí Minulost má zkrátka skvělý děj, tempo, akci, postavy, které si oblíbíte, efekty jsou naprosto úžasné (je vidět že velký rozpočet stál zato), hudbu, dojde sem tam i na pár hlášek, ale hlavně to má skvěle zahrané emocionální scény.Mě se na tomhle filmu líbilo všechno. Užíval jsem si každou sekundu, každou chvilku s postavami, a napínavost v tomto filmu funguje naprosto skvěle. Post-apocalyptická budoucnost navíc vypadá naprosto epicky.

Captain America: Návrat prvního Avengera

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)

Páni, tohle je naprosto úžasný film! Tohle je podle mě (a upřímně) dokonce lepší než Avengers. Captain America: The Winter Soldier je prostě skvělý film, který má vážně suprové zvraty, které nikdo nečekal. Tohle je mnohem dramatičtější, akčnější a krutější film, než jakýkoliv jiný z Marvel Cinematic Universe. Všechny postavy jsem si v tomto filmu oblíbil - Captaina Americu, Black Widow, Nicka Furyho, Falcona, především Winter Soldiera, a i Pierce byl dobrej. Všichni z nich měli parádní a dokonalé herce, a není divu že si divák ihned postavy oblíbí. Captain America je v tomto filmu ještě lepší než kdy jindy. Příběh je naprosto výborná věc, která vás naprosto dostane. Je to prostě hodně o politice, akorát že se superhrdiny. I když se to ani nedá skoro nazvat jako superhrdinský film, ne, tohle je mnohem víc. Je to akční thriller s malými kousky superhrdinského snímku. Akční scény byly parádní, hudba přitom vyzněla skvěle, a konec byl naprosto úžasný. Tenhle film naprosto změnil MCU. Potitulkové scény navnadily na další film, Avengers: Age of Ultron. Captain America: The Winter Soldier, je prostě parádní, výborný, úžasný a skvělý film se se skvělými postavami, herci, příběhem, hudbou a zajímavým záporákem. Captain America se nyní stal zajímavějším než kdy jindy. Doporučuji.

X-Men 2

X-Men 2 (2003)

Opravdu velmi propracovaná práce. Singer opět předvedl, že mu to s X-Meny jde, a dokazuje to v tomto úžasném snímku. Hugh Jackman byl jako Wolverine opět skvělý, nechyběla ani Halle Berry či Ian McKellen. Co se týče nováčků, Shawna Ashmore, Aarona Standforda, Briana Coxe a Alana Cumminga, byli naprosto skvělí. Cumming pěkně hrál Nightcrawlera, Ashmore a Standford jako Iceman a Pyro jsou dobří, a Cox, brilantní herec. Co víc si přát. Cestou za Wolverinovou minulostí je v celém filmu velmi zajímavá, a bylo skvělé vidět poprvé spojit síly mezi X-Meny a Bratrstvem. Skvělá práce pane Singere, jen pokračujte s X-Meny dál.

Avengers

Avengers (2012)

Každý fanoušek už na tenhle film čekal už od roku 2008, kdy vznikli Iron Man a The Incredibe Hulk. A dopadlo to,....výborně. Joss Whedon je proslulý tím, že umí psát kvalitní a skvělé příběhy, a mezi nimi patří i tenhle kousek. Avengers jsou skvělá zábava, a najdete tam kromě hodně bitek, a akce, zábavu, komedii, i pár překvapení. Opravdu skvělá práce, a už se těším na pokračování.

Zmizení

Zmizení (2013)

Jsem si to stáhnul, pěkně v rozlišení 1920 x 1080p a lidičky, to je teda kvalita. A ještě k tomu, je to vážně výborný film. Když spojíte tyto dvě věci dohromady, máte prostě luxus. Ale teď o filmu. "Prisoners" je prostě skvělé drama, skvělý thriller, krimi a, ještě k tomu má parádní příběh. Hugh Jackman a Jake Gyllenhaal byli v tomto filmu prostě úžasní, zahráli svoje role na výbornou (zato by si zasloužili Oscara a další cennosti). Oba se mi v tomto filmu líbili, vlastně, jsem se si je oblíbil. Film vás skvěle napíná, má spoustu záhad, a nikdy nevíte, komu věřit. Já v podstatě podezříval úplně všechny postavy kromě Hugh Jackmana a Jakea Gyllenhaala (tak jo, toho jen na 0.5 %). Tenhle film je prostě skvělý, má spoustu záhad, drama, krimi, napětí, skvělých herců a, ještě k tomu, má úžasný napínavý konec.

V hlavě

V hlavě (2015)

Inside Out je jeden z nejlepších Pixarovek, co jsem kdy viděl. Postavy jsou zábavné, každá svým způsobem originální. Film je plný emocí, které vás dokáží rozesmát i rozesmutnit. A navíc tomu dopomáhá i skvělá hudba. Film se mi vážně velice líbil; je pro každou generaci; má akci; vtipné scény i smutné scény (které se mi ze všeho líbili); a především: originalitu.