Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (145)

plakát

OA - Série 1 (2016) (série) 

Tohle nebylo pro mě. Možná kdybych byla mladší :D

plakát

Vychováni vlky (2020) (seriál) 

Krutě se mi vymstilo čekat od pana Scotta něco jiného než recyklaci na entou. První, dejme tomu 2/3, byly mile jiné a neokoukané. Zajímavě načrtnuté. Ale zbytek to dodělal a shodil! Pan Scott má svoje olíbené téma a jede ho s pár pozměněnými detaily v každém svém sci-fi dílku, už několik let. Dříve to fungovalo, teď už je to otravné. A je to škoda, hrozná škoda :( Tak pochválím alespoň velmi dobré výkony ústřední droidí dvojice.

plakát

Za sklem - Série 1 (2016) (série) 

Hej, tak hodnoťenie by malo byť po slovensky, nie? Bohužial, to mi asi moc nepojdě, pretoža neviem na klávesnici používať tie tečky nad A a čiarku nad L. Tiahlo sa to ako sopel, leč herci sa snažili, ak mohli. Postava Bongiho bola ako pesť na oko. Inak chválim našich slovenských bratou, nemajú sa za čo hanbiť. Ale v medzinárodnej konkuréncii je to medzi dvema a tromi hvezdami. Pridávam za odvahu a komplikované ťéma. Tak čo, ako mi to po slovensky išlo?

plakát

Rapl - Série 2 (2019) (série) 

Tak tohle není "ten" Kuneš. Tohle není "ta" atmosféra a tohle není ani "mafiánská" zápletka. Všechno je jaksi náhražka chtěného. Jak byla první série na pomezí 3-4 hvězd, tato sotva šplhá ke dvěma. Akorát Lucie Žáčková už vypadá o něco líp.

plakát

Rapl - Série 1 (2016) (série) 

No není to špatný! Některý díly vážně nadprůměrný, jiný stojí za starou belu (E11) Jako celek to ale drží hezky pohromadě. Již zmiňovaná atmosféra se severským nádechem mě hodně baví, včetně úvodní a závěrečné znělky. Syrovost mohla být ještě hutnější. Chtěla bych zmínit herce. Hynek Čermák - trefa do černého, Alexej Pyško - fenomenální, Lukáš Příkazký - dobré osvěžení. Jen Jan Dolanský mě trochu zklamal, takovej hezkej chlap a taková výživná role, ale nevěřila jsem mu ani ťuk, není ten typ. A kolik je vlastně tý Lucii Žáčkový? Vypadá chudák děsně...

plakát

Víkend s Alexem (2014) 

No to byla blbost. Kvůli hypnotickýmu obočí Maxe Minghelly jsem se rozhodla zkouknout všechno, kde si zahrál.....Celkově teda žádná sláva, ovšem tento kousek je asi zdaleka nejhorší :( Nechápu, proč takové filmy vznikají.

plakát

Příběh služebnice - Série 2 (2018) (série) 

Světový pohár v natahování a roztahování vyhrává: Příběh služebnice, série č.2. Ne, fakt. Ten příběh je unikátní, napínavý, emocionální, hrozně moc mě baví. Ale překousnout takové nánosy nudy, kdy se každých 10 minut jen mlčí a kouká, aby se pak půl minuty mluvilo, je fakt výkon. Jakože samozřejmě to má prohloubit tu emocionalitu a mrazivost atmosféry, vyjevit nám vnitřní pochody hlavních hrdinů, o tom žádná. Já takové tempo i téma vyhledávám....Ale!!! U filmu, který má dvě hodiny a u seriálu, který jich má 20, to je vážně rozdíl! Přiznávám se,i flashbacky dost přeskakuju. Ale jsem unešená z chemie fungující mezi Nickem a Offred. Z hereckých koncertů většiny hlavních představitelů mi naskakuje příjemná husina a chci vidět víc a víc. Tak vzhůru do trojky. Jo a jen takový dodatek, proč se jmenuje totalitní stát stejně jako firma, co vyrábí lék na Covid? Mimochodem, moc prý nefunguje...ten lék ;)

plakát

Cirkus Bukowsky - Série 1 (2013) (série) 

Tak promiskuitní šéfik Řezníček v hlavní roli, mi k srdci moc nepřirostl. Zato pan detektiv kocovina Čermák jo. A hlavně přirozeně slizký had, pan detektiv Dlouhý. Ale hlavně suprpadouch, pan továrník Hanzlík. Herci až na malé vyjímky výborní. Atmoška výborná. Industriální Děčín taky. Ale v krimi rovině dost plytká zápletka, hodně roztažená, snesla by okleštit o pár dílů, aby se zhustila. Opět na české poměry solidní detektivka. Na pomezí 2 a 3 hvězd, přidávám ráda.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Bránila sem se, bránila, přísahám....ale nelze jinak. Jak říkám, čtyři hvězdy, ale jen pro jeho zlatý voči ( A když už jsme u toho, ty barevný čočky byly hrozný. Vím, že tam patří, ale vypadaly jak rybí. Ten kluk mě má omotanou kolem prstu, takže je jasný odkud vítr vane. A ano, já to všechno taky vidím, ale nemám sílu vzdorovat. A za svou podjatost se omlouvám :) Knížky znám, křížem krážem, odshora dolů, včetně povídek. No ještěže tak, protože jinak by dalo i mýmu intelektu dost zabrat, se zorientovat. Mám ráda hlavně postavu Ciri, takže doufám, že nám toho ještě spoustu ukáže.