Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Po první sérii hodnotím tak 89%.Hlavně díky vygradovaným závěrečným dílům. Uvidíme dál. S ničím nemám vyloženě problém, ale nejsem do seriálu tak vtažená. Edit: Tak a mám za sebou 2. sérii. Byla napínavější, zábavnější, chytlavější. Bavila mě víc než první, ale 4* nechám. To by si zas nezasloužili jiní :) Edit: 4.6.2014 - v polovině 4. série nemůžu jinak, než zvednout na 5*, neskutečně mě to baví! Edit 2017: 5. série stále drží skvělý standart (4-5*). 6.série už trochu zholywoodštěla, (5*) ale baví mě sakra hodně! Edit 2018 : 7. série už je vyloženě na efekt, ale je to moc fajn efekt, takže pořád by si 4*, trochu slabší, zasloužila.

Mr. Robot

Mr. Robot (2015)

Po dokoukání všech čtyř sérií musím konstatovat, že se jedná o absolutní scénaristický skvost a neokoukané téma, navzdory počátečním rozpakům! Ucelenost seriálu je neuvěřitelná.Dokonalé puzzle. Emocionální dopad neskutečný. Celek si zaslouží 200%, nádhera. Rami rulezz.... co se nám z toho kluka vyklubalo :o

Mladý papež

Mladý papež (2016)

No to teda AMEN! Že budou seriály takhle vypiplaný, komplexní a překvapivý, sem si před pár lety neuměla představit. A teď jenom otevírám pusu dokořán. Poslední rok sem jich pár viděla a z většiny jsou to jenom příjemné počiny. Mladý papež k nim stoprocentně patří. S katolickou církví mě pojí jenom nedávná cesta do Říma a Vatikánu (takže ty reálie si taky dost užívám), ale pojetí tohohle dílka mě nenechává chladnou. Pohladilo mě po duši. Je to sympatické i provokativní, úsměvné i smutné, dojemné i drsné. Realistické i absurdní. Papeže budete milovat i nenávidět. Juda Lawa budete jenom milovat. Nebo alespoň já budu :) Je v životní formě.

The First

The First (2018)

Ou, tak tady mě fakt mrzí to hodnocení! Naprosto jasných pět hvězd, bez výhrad. Jedná se vlastně o psychologické drama jedné rodiny, naroubované na první lidskou cestu na Mars. Tato linka je zde však spíš podružná. Komorní příběh několika až extrémně dobře propracovaných postav, na trochu jiném pozadí, než jsme zvyklí. Nádherné, silné! Vždycky je naděje. Naděje je motor.

Pustina

Pustina (2016)

Nemám žádné důležité výtky. Dávám beze studu pětku, protože jsem nevěřila (po všech těch ordinacích a ulicích), že jsme něčeho tak skvělého schopni. Nadhodnocuju trochu, samozřejmě, ale to proto, že si té české práce vážím!! Atmosférické, syrové a drsné. Místo, kde by nikdo nechtěl žít a přitom je tak krásně tajemné. Parádní úvodní titule. Neskutečně neskutečná Stivínová, ostatní neméně skvělí. Jen houšť a ještě víc, pokud to bude vypadat takhle. Moje milovaná, nádherná deprese.