Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (5)

Let the Fire Burn

Let the Fire Burn (2013)

Tento dokument mapuje vyšetřování nařízené po zničujícím požáru ve Filadelfii v roce 1985, při kterém zemřelo 11 lidí. Celý incident byl vyústěním dlouhotrvajících bojů mezi stoupenci organizace MOVE a policií. Podle závěrů vyšetřovací komise policie použila proti obyvatelům domu nepřiměřenou sílu, nicméně nikdo nebyl trestně stíhán a za smrt 11 lidí se nikdo zodpovídat nemusel. Mnoho záběrů z tohoto filmu nebylo doposud zveřejněno a přináší proto nové a objektivnější informace o tom, co se tehdy stalo.

Road

Road (2014)

Závody motorek, kde se jezdci řítí rychlostí až 320 km za hodinu na uzavřených silnicích, jsou nejnebezpečnější ze všech motoristických sportů. Na silnicích, které jsou lemovány stromy, sloupy elektrického vedení, kamennými zdmi. Irsko a Isle of Man jsou dvě z mála míst na světě, kde tento sport stále žije. Dramatický příběh, vyprávěný Liamem Neesonem, popisuje příběh dvou generací bratrů ze Severního Irska, kteří vévodí tomuto sportu již přes třicet let. Dvě generace z jedné rodiny, která byla stmelena vítězstvími, ale i tragédiemi

How to Be a Man

How to Be a Man (2013)

Mark McCarthy (Gavin McInnes) trpí vzácným typem rakoviny. Vzhledem k tomu, že se svou přítelkyní čekají miminko, rozhodne se natočit video lekce, aby svého zatím ještě nenarozeného syna provedl různými etapami jeho života. Seznámí se s Bryanem (Liam Aiken), který dostane za úkol natáčet vše, co se okolo Marka děje. Tím začíná velká lekce, jak být (nebo možná spíš nebýt) mužem.

Svatební dohoda

Svatební dohoda (2014)

Elizabeth (Haylie Duff) a Mitch (Chris Soldevilla) si na konci vysoké školy dali slib, že pokud nebudou za 10 let žít v manželství, vezmou se. Oněch deset let uplyne jako voda a Mitch od svého bývalého spolužáka dostane tip, kde by mohl Elizabeth najít, společně s informací, že není vdaná. Vydává se tedy na cestu přes celou Ameriku, aby požádal lásku svého života o ruku.

Superhvězdy

Superhvězdy (1997)

Fotbalisté tohoto týmu spolu hrají odmalička a teď se blíží jejich jubilejní 500. zápas. Nyní jsou to již dospělí muži, z nichž někteří pro fotbal stále ještě dýchají jako kdysi a jiní spíše řeší problémy, které jim život přináší. Každý se se svým osudem vypořádává po svém, ale ve finále jsou stále ještě jeden tým.

Reklama