Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (6)

Všechno úplně všechno

Všechno úplně všechno (2017)

Příjemný film s jasnou romantickou linkou, která se v druhé polovině rozvine i v něco víc. Asi bude hodně záležet, na tom, jak se více, či méně vcítíte do pocitů Madeline a popřemýšlíte si, jak co byste dělali vy na jejím místě. Pěkný výběr scén, dobře zahráno, jednohubka.

Toy Story 4: Příběh hraček

Toy Story 4: Příběh hraček (2019)

Toy Story 4 pokračuje na vlně minulých dílů, akorát přidává, řekněme "krizi středního věku" u hraček. Příběh balancuje někde nad tématem smyslu hraček v průběhu života a vyrovnáváním se s nevyhnutelnými změnami. Děti uvidí roztomilý příběh a dospělí budou s lehkým úsměvem "vědět to své". Hodně se mi líbila postava Forkyho, který přidal něco nového, akorát to v celém filmu bylo trochu málo z pohledu dospělého.

Převýchova Cameron Postové

Převýchova Cameron Postové (2018)

Rámcově zajímavý film nabízející vtahující téma a pěkné scény s dobrými herci. Realističnost nechci hodnotiti, ale nějak se ze scénáře vytratila stránka konfliktu mezi postavami. Takhle mi pojetí snímku přišlo až moc "vyhlazené" a "laskavé". Ale Chloë Grace byla výborná.

Nebezpečná síť

Nebezpečná síť (1995)

Naivní žánrovka s příjemně absurdním dějem a průměrnými herci, ale za to s hype soundtrackem a mnoha reálnými odkazy z hackerské subkultury. Film si bez okolků vybírá jen to co se mu hodí a různě to mixuje, ale je to sranda. Hack the Planet!