Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (6)

Dracula

Dracula (1992)

Úžasnej film! Nádherné kostýmy. Skvělý obsazení: téměř šílený Hopkins, Reeves, který zde není tak ztuhlý a plastový, jako v Matrixu, půvabná Winona, a nejlepší ze všech charismatický, dramatický a romantický Dracula v podání geniálního Garyho Oldmana. Na tenhle film se můžu dívat každý den, a snad nikdy mě to neomrzí!

Leon

Leon (1994)

Skvělej film, jeden z mejch nejoblíbenějších... Dokonale slizký, psychopatický milovník klasiky Oldman se svým odzbrojujícím křupnutím (je na čase si zívnout a křupnout :), okouzlující mladá začínající odklízečka s plyšákem v podání Portmanové, a tak Reno, kladný a chladnokravný zabiják, ve kterém se probouzejí (kdo ví, jestli) otcovské city. Nic víc říct nemůžu, snad jen pro mě jeden z nejlepších filmů všech dob.

Vesnice

Vesnice (2004)

Mě se tenhle film hrozně líbil, a důvodů bylo hodně. Podle mě opravdu dobré herecké výkony, tajemná atmosféra, moment, kdy si člověk myslí, že už bude konec, a nic se nemůže stát, ale přece ještě něco přijde, a pěkný kulisy, kostýmy, atd.... Já osobně jsem se filmu bála, že se leknu, a taky, že párkrát ano. Opravdu se mi to moc líbilo, a nemám k tomu žádné námitky.