Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (221)

plakát

Silná holka Nam-sun (2023) (seriál) 

Tento seriál nestojí za to vidět a už vůbec ho dokoukat do konce. Já jsem bohužel masochista a dokoukala to. Jediný světlý bod seriálu je hlavní záporná postava. Tak špatný scénář už dlouho Korejci nenapsali. Nevím jestli díky tomuto počinu dám šanci první sérii. Neztrácejte drahocenný čas a koukněte raději na cokoli s hercem Byon Woo Seok, (který za ten čas stojí).

plakát

Roboti aniya (2017) (seriál) 

Bylo to od začátku až do úplného konce hezké. Takže super, sice se před posledními dvěma díly dost zvolnilo, ale nevadí. Dokonce mne dost bavily vedlejší linky. S velkou pravděpodobností znovu kouknu.

plakát

Fantom opery (2004) 

Neuvěřitelně nádherné muzikálové dílo. Slova jsou zbytečná...

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Moc pěkný a hravý film. Bena Stillera jsem viděla naposledy v Noci v Muzeu, tak jsem ráda, že se ještě objevuje v té lepší sféře americké kinematografie. Super teď se mi chce ještě více cestovat, možná ne tak bláznivým způsobem, i když přiznávám, že sjíždět na Islandu na skateboardu silnici, abych se dopravila do letadla to by bylo dost cool.

plakát

Milenci ze severního pólu (1998) 

Chtěla jsem dát průměr, ale díky konci dávám pouze dve hvězdy. Film má sice zajímavé chvíle, ale už jsem viděla lepší na podobném principu. Ale každopádně jsem si ráda zjistila něco o Laponsku...

plakát

Galyeojin sigan (2016) 

Příběh je dosti zvláštní, ale docela působivě natočený. Hodně se mi zamlouvaly scény s posunem v čase. Začátek mohl být rychlejší, ale film díky tomu graduje. Myslím si, že to všichni zahráli dobře. Jen nevím, jestli to byl šťastný konec nebo nikoliv.

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

Tohle byl skvěle zahraný seriál. S gradujícím koncem. Pro mne asi poprvé takové množství hvězdného obsazení. A všichni hráli skvěle. Kvalitně odvedená práce. Děkuji za doporučení DaniHero!

plakát

Sangryusawhe (2015) (seriál) 

Jsem teď u 8 dílu a cítím to stejně jako Meeryan... Ale naštěstí jsem s tím vědomím, že budu celý seriál proklikávat pouze na tuto dvojici počítala. Takže jsem naštěstí spokojena s jakoby vedlejší dvojicí, které ale naštěstí dali pomalu stejně času jako hlavní. No je to asi telenovala v celku, ale na tu dvojičku se příjemně kouká. Takže za mne v tomhle ohedu spokojenost, ale myslím, že více jak jednu hvězdu nedám. To bych byla jinak zlá na jiné seriály. / Jak jsem slíbila jedna jediná hvězda * a to pouze a jedině za jeden z moc hezkých párů. Jen nechápu, jak mohl někoho bavit ten druhý hlavní a všechny ty sr* okolo. Zakončení roztomilé.

plakát

Wangeun saranghanda (2017) (seriál) 

Moc hezký seriál, který mne na konci zahřál u srdce. Je to historický příběh, který se liší především svou upřímností. Je to dramatická, čistá romance.

plakát

Nevěsta boha vody (2017) (seriál) 

Už jen proto, že jsem začala číst manhwu, která je strašně vtipná a tak nějak zábavná. Ale tohle co tady i docela známý herci předváděli, to bylo opravdu jak za trest. Musela jsem snad polovinu seriálu přetáčet, protože to bylo neunostné. Prostě opravdu mne to i naštvalo, protože to mohlo být tak dobré a pěkné. Ale ne ono to musí být špatně zahrané a ještě tak nezábavné. Shrnuto NUDA! Nedoporučuji!