Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (221)

plakát

Děti Slunce (2016) (seriál) 

U Potomků Slunce jsem naštěstí nečekala nic převratného, nebo chytrého. Šla jsem do toho s vědomím, že to bude dost romantické a chvílemi dramatické. Dvě hlavní dvojice mne bavili už od začáku a byla jsem ráda, že oboum dali Korejci prostor. Má to nádherný hudební doprovod, který mi z mobilu pár let nevymizí. Jsem ráda, že jsem tento seriál viděla a potěšil mne konec. Zaujalo mne, že to dost lidí ohodnotilo před koncem a mám takový dojem, že to ani nedokoukali. No nebudu to protahovat. Doporučuji to jen těm, kteří mají rádi romantiku, jiné prostředí než JK, hezké korejské OSTy a vlastně ti co mají rádi typické korejské melodrama. Nic jiného od toho prosím nečekejte. A ještě perlička: Onew, který je Kpoper a ani trochu zkušený herec, je v roli sluníčka absolutně roztomilý...

plakát

Legenda o drakovi (2015) 

Tak toto byla jedna z nejhezčích zfilmovaných pohádek o drakovi. <3

plakát

Olive Kitteridgeová (2014) (seriál) 

Tohle není seriál, ale pohled do života ženy (čarodejnice), která čeká až její pes zemře a ona se může konečně zastřelit. Frances McDormand nehraje, ona žije v postavě paní Kitteridge tak přirozeně a nesympaticky, ale zárověň s ní nejde nesympatizovat. Můj největší oblíbenec byl pan Kitteridge Richard Jenkins. To bylo takové zlaté stvoření. Seriál je tak dlouhý, aby byl na konci docílen spíše filmový zážitek. Jsem zvyklá, že seriál je ukončen dá se říci zcela, aby si člověk řekl "tak a teď je konec." Ale u tohoto dílka jde o uvědomění a o to, že nechceme aby jen tak náš život skončil.

plakát

Zaklínač (2002) (seriál) 

Dobře se mi na tento polský seriál dívalo, i když na jeden díl jsem koukala třeba až za dva týdny. Gerald byl hercem Michalem Zebrovskim zahrán skvěle i ostatní postavy jsem si oblíbila. Není to sto procent, ale je to slušně zpracovaný seriál bez nějakého kliše a podobných věcí, co jinak preferuji...

plakát

Dárek (2014) (studentský film) 

Hned jsem si vzpomněla na Jak vycvičit Draka, taky krásná animace a chvíle dojetí na konci. Moc hezké.

plakát

Neoreul gieokhae (2015) (seriál) 

Velká poklona mladým (malým) hercům. Celkově se na I Remember You docela dobře koukalo a kdybych si při zkouškách nedávala pauzu, možná bych to dala i na jeden zátah. Záporná/nezáporná postava v podobě D.O. bude navždy v mé paměti, ať už mladý nebo dospělý. Jang NaRa není tak výrazná, ale v dvojici s policisty a In Gook Seo to parádně klape. Konec se mi líbil a dokonce mne donutil dát Hello Monster plný počet.

plakát

Ptačí klec (1998) 

Pethushka presne vyjadrila me pocity z tohoto dilka...

plakát

Fall in Love Like a Star (2015) 

Je to docela příjemná záležitost, i když průměrná. Na YiFenga se určitě ještě podívám. Nedávno jsem narazila na tuto píseň https://youtu.be/-bYNhGwC4y8, pořád jsem si říkala: "Jak to, že mi ta píseň co tam hrají něco připomíná?" Takže hudebně doporučuji.

plakát

Ando Lloyd~A.I. knows LOVE ?~ (2013) (seriál) 

Tak hrozně dlouho jesem na tento seriál koukala. Nemůžu tomu uvěřit, že jsem to dokoukala až teď. Jediným kladem je hlavní herec. Hlavní herečka mi lezla vysloveně na nervy a to nemluvím o Supply. Líbily se mi efekty a pár chvilek z minulosti jak Lloyda tak Reijiho. Jsem ráda, že je tento seriál za mnou.!