Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Oblíbené seriály (9)

Minami shineyo

Minami shineyo (2009)

Moje nejoblíbenější JK-dorama. Navíc nejlepší herci co znám všichni do toho perfektně pasují, a jejich výměna by celý seriál úplně změnila. Mé druhé chtěné setkání s Jang Geunem Sukem a mé první s Park Shin Hye. Tu jsem si tu velice oblíbila, tak jako zbývající bandu. Hudbu si zpívám každou chvíli. Nezapomenutelné scénky a ano je to tak trochu tellenovela, ale upřímně, jaký seriál mi kdy udělal tak moc úsměvů na tváři než ksichtíky od hlavních představitelů? Vím, že to není pro každého. Je tam spousta chyb, kamera ne úžasná, ale bez toho všeho by to nebylo Minami Shineyo :) Na to, že jsem to viděla jako druhý jihokorejský seriál hned po Sarang-bi to, je nezapomenutelný zážitek. Viděno už nespočetněkrát. PS: Doporučuji vidět natáčení ...však uvidíte.......:)

Kilmi, hilmi

Kilmi, hilmi (2015)

Jsem hrozně moc ráda, že jsem se do seriálu Kill Me, Heal Me nakonec pustila. Ji Sung byl pro mne od začátku bůh. To jak zahrál všechny (převážně tedy Jonu :) to bylo vysloveně k popukání. Myslím, že jsem měla ráda všechny postavy co se v tomto počinu objevily. Ze začátku jsem se dost bála herečky Hwang Eum, ta mne však ve většině případů potěšila. Nedokážu tomu nic vytknout, přece jen jsem se tak trochu zamilovala...

Sarangbi

Sarangbi (2012)

Nikdy nezapomenu na můj první Jihokorejský seriál. A tím je Sarang-bi nebo-li Love Rain. Líbilo se mi tu hodně věcí jako například kamera, prostředí, HUDBA a co je nejdůležitější - herci. Do Jang Geuna Suka jsem se prostě zamilovala :) . Shlédla jsem s ním snad všechny filmy i seriály, začala jsem poslouchat K-POP atd................ Nesmím opomenout ani Yoonu tu mám také moc ráda a k JKS se vážně moc hodila. Tu lásku jsem jim věřila a i při opakovaném sledování jsem byla stále vtahována do pocitů hlavních představitelů. Dospěláky jsem ze začátku dost přeskakovala, ale taky nejsou úplně marní. Pokaždé když prší vzpomenu si na Lásku a Déšť a to je asi jedna z nejdůležitějších věcí u Doramat. Některé jsou nezapomenutelné. :)................

Futurama

Futurama (1999)

Miluju ten humor miluju ty postavy a proste miluji a miluji to. Bender Bending Rodriguez je můj nejoblíbenější zloděj, Fry je vážně "Pako", Leela je jako malá s brýlemi jedinečná, Zojdberg je nejlepší když se chce vytratit, profesor se svými dioptriemi by asi v normálním životě nemohl číst noviny, slečna Wong a její zelený obojpohlavní přítel, rasta mužík, který dokáže podlézt všechno ( nejlepší byla jeho snaha o legalizaci marihuany ).......A tisíce hlav prezidentů a lidí, které tu budeme v budoucnu krmit žrádlem pro rybičky, mno to bych tu byla do večera vyjmenovat všechny ty nezapomenutelný postavy a hlášky a vtípky........... :) A absolutně nejlepší příběh budoucnosti.

Woonmyungcheoreom neol saranghae

Woonmyungcheoreom neol saranghae (2014)

Jeden z nejpohádkovějších seriálů. Nikdy by mne nenapadlo, že se mne někdy tak moc dotknou postavy a herci jako Jang Hyuk (kterého jsem viděla a oblíbila si ve Thank You) a Na Ra Jang (před tím jsem jí viděla ve filmu Sky and Sea). Všichni měli úžasné charaktery Gunuv smích, no to asi zmiňovat nemusím :)))). Plakala jsem když už jsem ho slyšela a zároveň poté, když jsem ho neslyšela. Prostě - Nejpohádkovější :)

Ajťáci

Ajťáci (2006)

" A jdouce k oknu, šlápl jsem nohou na kostku lega. Zařízla se mi do paty". Věty, gesta, vtípky... Partička IT "fighting" :)

Bimil

Bimil (2013)

"My dva jsme došli tak daleko, že bude těžké vrátit se zpět. Ale já doufám, že celý můj život bude dneškem." Některé podobné, hlubší rozhovory proletí celým seriálem tak rychle, že jsem si žádnou z dalších vět nestihla zapsat. Secret je jeden ze seriálů na které se nemůžete koukat před spaním, protože neusnete.!! Hlavní herecké obsazení mne nezklamalo. Ji Sung i Hwang Eum byli úžasní...nedokážu ani popsat, jak moc jsem se do jejich rolí zahleděla. Nejednou mne rozplakali. To jak se zde jede na všechny možné strany je neuvěřitelné. Proto Secret řadím mezi ty nejlepší korejské seriály. Myslela jsem si, že bych se na něj v budoucnu nekoukla, ale nee... a zároveň se ho nebudu bát doporučit. OST je jako vždy na 1 s hvězdičkou. A buďte připraveni na velké DRAMA!

Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo

Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (2016)

Po dokoukání 20 dílů tohoto korejského dílka, mne napadá jen přirovnání k Sooinému pocitu prožití toho všeho po jejím znovuprocitnutí. Všechny postavy měli tak moc prostoru a žárověň jsem doufala, že bude seriál stejně dlouhý jako ten čínský. Nebudu sem vypisovat mé nejoblíbenější postavy, to bych tu psala do večera. Hae Soo byla vždy přímá a jsem ráda, že jí nechali scénáristé přiblížit se době historické. O hudbě psát asi nemusím, ta je dokonalá. Díly se každým dalším posouvají dál a dál. Seriál díky tomu nestojí na místě a vy si můžete vychutnat smršť lásky, nenávisti, přátelství a oddanosti ať už k národu (Wang Soo), přátelství (Baek Ah), chtíče (Wang Yo), strachu (Wook), pobavení (Wang Eun), bitvy (Wang Jung), panování (Wang Mu)... a v neposlední řadě Ji Mong, který svým způsobem vždy vše držel pěkně pohromadě. Co více napsat, snad jen dokonalé!

Jiltueui hwasin

Jiltueui hwasin (2016)

Rok 2016 byl, co se týče korejských seriálů spíše slabším. Ale díky Jealousy inkarnate jsem se ponořila alespoň do jednoho pěkného klasicky korejského komediálního kouzla 24 dílů. Jindy by to bylo dlouhé a nudné, nebo příliš zdramatizované, ale v tomto případě jsem byla mile překvapena, jak mne to až do konce baví. První polovina byla suprová s velkou dávkou humoru a výtězství jsem přála spíše (Kyeong-pyo Ko) a až ve druhé části seriálu Jo Jae Sukovi... Hyo Jin Kong je jako vždy výborná. Ona asi ani neumí být špatná.