Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (3)

Daleko od lidí

Daleko od lidí (2014)

Voják v záloze a nyní učitel Daru (Viggo Mortensen) je vytržen z poklidného života ve své škole v Alžírských horách, a je nucen eskortovat do města vězně Mohameda (Reda Kateb), který byl obviněn z vraždy svého bratrance. Náročná cesta přes hory plná překážek, rebelů a nepředvídatelného počasí však oba muže sblíží a konečné loučení se pak stává náročným.

Dragonfyre

Dragonfyre (2013)

Aby se oprostil od okolního světa, bývalý voják John Norton koupí ranč na odlehlém západě Ameriky, kde je napaden zvláštní skupinou vetřelců včetně nádherné elfí princezny a původního amerického mystika. Když však napadnou jeho majetek orkové, John musí opustit svou izolaci a stát se hrdinou dřív, než orkové obětují jeho nové schopnosti a vypustí na náš svět temnou magii.

The Girl from Nagasaki

The Girl from Nagasaki (2013)

Film na motivy opery Madame Butterfly od Giacoma Pucciniho ukazuje Cho-Cho, přeživší dívku atomového útoku na Nagasaki na konci 2. světové války. Cho-cho, dcera gejši, si za svůj cíl stanoví provdat se za úspěšného amerického pilota, který žije v Japonsku, což se jí podaří. Kvůli výcviku na astronauta však její manžel brzy odjíždí na misi, a i když slíbí brzký návrat, Cho-Cho cítí, že byla ponechána doma tváří v tvář zoufalství a bláhové naději.
Režisér Comte obratně alternuje mezi jednotlivými režimy filmu (balet, videoart, opera,..) a tyto překrývající se aspekty dodávají srdceryvnému příběhu Cho-cho úplně nový rozměr.

Reklama