Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Buffy, přemožitelka upírů

Buffy, přemožitelka upírů (1997)

I don't get it. What is it? Avant-garde?Ještě že jsem nikdy neviděla ani jeden díl v televizi, protože soudě podle zdejšího hodnocení bych tomu dala max 2 hvězdy a nazdar. A ještě že jsem se k BTVS dostala až nyní, protože se nemůžu zbavit dojmu, že to vůbec není seriál pro teenagery (i když to tak v 1. sérii vypadá). Po všech sedmi sezónách v původním znění můžu s klidným svědomím prohlásit, že něco tak vtipného, promyšleného, depresivního, krutého, sebeironického, sebeparodujícího, odkazujícího na všechno možné i nemožné, co kdy bylo natočeno, a originálního jsem už dlouho nepotkala. A proč jen 4 hvězdičky? Protože The Initiative a 7. série. Zbytek je na plný počet. Oblíbené postavy - Rupert "Ruppy" Giles a Anya "A vurnerable heart that she hides...even from herself" Jenkins. Oblíbené série - druhá, třetí, pátá a šestá. P.S. Děkuji uživateli novoten. Nebýt jeho komentáře, nikdy bych se na BTVS nepodívala.

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

"Do you not see that if you kill him with the pill from the till by making with it the drug in the jug, you need not light the candle with the handle on the gateau from the chateau!" - "Simple plots are always the best."

Hotýlek

Hotýlek (1975)

"Can I do anything to help?" "Yes, go and kill yourself!" Hotýlek nabízí přesně ten druh humoru, který na Britech miluji a který mi u nás tolik chybí. A to mi mnoho vtipů uniklo, protože hlasitost mého smíchu byla mnohem vyšší, než zvuk z televize. Qué?

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Přestože mě móda nijak nebere, ve značkách se neorientuji, vlastním pouze pět párů bot a stejně nosím jen dvoje, nechodím na mejdany bohatých a nestřídám partnery jako na běžícím pásu, tento seriál mě dostal svým poměrně inteligentním humorem. A to jsem zpočátku Carrie nemohla vystát a o prvních dílech jsem si myslela, že jsou úchylné. Od sledování jsem neupustila jen kvůli hláškám Mirandy a Samanthy, ty dvě nikdy nezklamaly.