Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (533)

plakát

Toman (2018) 

Dokonalý, jak s oblibou říkám, předvolební materiál. Jen se z něj poučit...

plakát

Leonardo: Muž, který zachránil vědu (2017) (TV film) 

Leonardo je můj kůň! Že prý opisoval od kde koho... To je blbost soudruzi. Když se jeden nad něčím zamýšlí (nejlépe s pisátkem v ruce) leccos mu docvakne. Copak se v minulosti nestalo, že zároveň přišli na stejnou podstatu dva lidé? Co s tím měl za potíže např. náš Cimrman...

plakát

Sestřičky (1983) 

Báječné! Vždy se na to rád podívám.

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Jak uškrtit mistra Šálka (2024) (epizoda) 

Moje nejmilejší z tohoto seroše padá do mdlob, ale kvůli mě se dívá. Já to docela zvládám ač asi jen kvůli p. Macháčkovi. Údajně nejlepší tanečnice roku 2023 mě nebere (spíš naopak) a p. Cinu, zvláště pak s účesem ala Albert Einstein, také moc nemusím. **** Vždy se bavím zobrazením vědeckých pracovišť. Rekvizitáři si obvykle vystačí s NF generátorem, zde VF selektivním milivoltmetrem od RFT z NDR a nezbytným osciloskopem - má obrazovku, čili scifi jako prase, že ano... Abych nezapomněl na všudypřítomné světýlka a to nejsou ani LED. Zde mj. např. na přílbě a docela komické je, když pan Cina "kalibroval", makal na ně jako by mu ušlo, že ono světlo je jen indikací něčeho nikoli čidlem čehokoli. No nic, divák chce být klamán a umělci, jak o sobě rádi tvrdí, fyziku, matiku a s tím související techniku, nezvládali. Uvidíme kterak se bude seroš vyvíjet. Přínosem by bylo navázat spojení s panem Vorlíčkem a trochu si nechat poradit. Edit: Žena jako vyšetřovatelka STB v oněch dobách, asi těžko. Leda by byl kolega afročech.

plakát

12 opic (1995) 

Omylem jsem na toto dílo narazil v TV a rozhodl se ho ze studijních důvodů zhlédnout. No, výzkumníci to nemají lehké, leč jsou trpěliví - dokoukal jsem do konce. Ze sledování jsem tak vyčerpaný, že mi nezbývá sil podrobně ho rozebrat, ale znovu bych to vidět nechtěl. Proč také?

plakát

Aristokratka ve varu (2024) 

Znám literární předlohu a je mi jasné, že film může být "jen" na motivy, ale druhá aristokratka měla ještě lepší švih než první. Překvapila Deniska - představoval jsem si ji menší, navíc filmová překvapivě předvedla, že má nejen rozum, ale i cit. Parta se jaksepatří sehrála a na výsledku je to znát.

plakát

Franta mimozemšťan (2024) 

Viděl jsem v kině. Docela ptákovina, ale šlo to. Překvapilo mě, že výbava zásahoveho vozu CIA obsahuje kempovací svítilnu vyráběnou před 50ti léty v NDR. I další přístroje (i v brněnském dispečinku CIA) jsou TOP leda v představách filmařů.

plakát

Bourák (2020) 

Solidně jsem se pobavil!