Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (536)

plakát

Všechny velké a malé bytosti - Dokonalé Vánoce (2021) (epizoda) 

Nemohu tvrdit, že mě seroš vyloženě zklamal, ale na můj vkus se tvůrci moc ráchali v mezilidských vztazích ostatně jak je zvykem i v jiných dílech z nemocničního prostředí. V předloze byly daleko zajímavější příběhy zvířátek, léčení a jejich vztahy s lidmi. Myslím, že předloha filmem nebyla ani částečně vytěžená. Škoda.

plakát

Špunti na cestě - Smlouva (2022) (epizoda) 

I v druhém díle stále jen přípravy na cestu. **** Objevil se mistr Donutil, ajajaj. Překvapilo mě, že jako bývalý roker je hašteřivější než jeho syn a ne nad věcí. Počkám ještě až vyrazí Roburem (jsem zvědavý jak to nazvou (karavan či obytný vůz) v TV v tom mají náležitý zmatek) a pak to asi vzdám. **** Školou povinné děti "stříhají metr"?! Leda v hlavě umělců a kdoví, kde i ti k tomuto fenoménu přišli, když se jako jeden muž vojně vyhýbali. Co to je ten pomocný vedoucí - frajírek? Toho si asi také vymyslel někdo, kdo na táboře nikdy nebyl. Dost trpím. **** Mile mě překvapila  Pavla Gajdošíková.

plakát

Nová šichta (2020) 

Borec to dal, ale bylo to těsné. Blahopřeji. Překvapilo mě, že šel na šachtu z gymplu a potěšilo, že před pokusem o novou kariéru prvně nakráčel k holiči shodit máničku. No jo, život je těžký a ostravsko je kraj razovity... Ocenil bych něco podobného s někým z minority, tedy je-li ovšem o kom točit.

plakát

Všechny velké a malé bytosti - Musíš snít (2020) (epizoda) 

Jelikož MVDr. Herriota známe z knížek (i audio), trochu jsme se obávali, jak se povede filmová verze, ale vůbec to (až na klasické globální režisérské seky) nevypadá špatně. Budeme doufat, že to bude hezké, jelikož předloha(y) jsou naprosto boží.

plakát

Špunti na cestě - Poslední prázdniny (2022) (epizoda) 

Taxme se seznámili a včil něco předveďte! Casting docela slibný, jen, aby bylo co hrát a nedělali z nás hlupáky. Uvidíme. Včil konkrétně: On to hydraulický dílenský hever vzdá takto skokově? Anti PP - co je to za značku vozu, která nevydrží pád přímo dolů bez působení další energie z jednoho metru a utrhne se mu zadní kolo? Jaký filtr to řešili, když docela extravagantní dceruška nasypala cukr do nádrže? Palivový by to jistě ustál, pokud by toho cukru nebylo 10 kg a rodina nevypadala, že by zavařovali. Závada by se projevila jinde a jinak. Ostatně cukr do paliva - to zase tvůrcové něco někde slyšeli... Trochu se bojím.

plakát

Indie - Po proudu Gangy (2011) (TV film) 

Do Ruska bych (potřetí) nejel, do Indie ani poprvé. Chci-li užít "ex-otiku" vystačím si s Egyptem. Sorry.

plakát

Z metropole (2006) (pořad) 

Dokonalý pragocentrický pořad. Díky pane Sojko, držte se! Edit: Enšpígl mi psal z duše.

plakát

Bilance (2021) (pořad) 

Báječný pořad (stejně jako Fokus VM), jen kdyby ho nesledovali jen poučení, ale i ti nepopsaní. Bylo by nám všem lépe. Bohužel vkus diváka se limitně blíží tomu za velkou louží. Bojím se, že na to dojedeme.