Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (413)

plakát

Hospoda (1996) (seriál) 

Ano, obsazení herců je zde trefné - Nárožný, Potměšil atd. některé epizody byli vtipné, jiné trapné. Toť vše.

plakát

Hostel (2005) 

Kdyby nebylo první poloviny filmu, který je opravdu blbý, tak dám tu jednu hvědičku navíc.

plakát

Hostel II (2007) 

Jak toto může být lepší než první díl? Nechápu.

plakát

Hříšný tanec (1987) 

"Baby nebude sedět v koutě!" - a pak velkolepé taneční finále. Příjemně oddychový filmeček.

plakát

Hulk (2003) 

Trikově uchvatné, ale občas se vyskytné slabá chvilka. Docela zajímavé rozdělení scenových sekvencí z různých pohledových úhlů - jako v comisu. Hudební doprovod je standartní, Elfman složil průměrný soundtrack.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Sláva:) Konečne se opět někomu podařilo film - pohádku, kde si na žádné fantasy nehrajou a jede si po své koleji. Ovšem záběry na jezdce na koních nebo na velké pláně, může připomínat nějakýho toho Pána Prstenů, ale komu to vadí, že?:) Herci jsou příjemný, nejvíc mě potěšila Claire Danes přirozenou krásou, Charlie Cox je překvapením - žádný Orlando Bloom, Michelle Pfeifferje stále sexy baba:) a samozřejmě Robert De Niro je "přihřátý" letající pirát blesků:) Dalším pevným pilířem je výborný hudební doprovod. Tato pohádka má své kouzlo a neměl bych námitky proti dalšímu pokračování:)

plakát

Chyť mě, když to dokážeš (2002) 

No, slabší Spielbergův film, ale u Stevena je záruka, že film vždy pobaví a je to stále nadprůměr. Tom Hanks a DiCaprio hrají na výbornou. Hudba Johna Williamse je jak samotný film - pohodová a usměvná:)

plakát

Indiana Jones a Chrám zkázy (1984) 

Další pecka od Spilerberga. Různé zdroje sice uvádějí, že je to nejslabší díl z trilogie, ale mě se velmi líbí. Víc vtipu, velmi dobrá hudba od Johna Williamse a výborní herci. Za pět:)

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

A tolik jsem se těšil. Jasný Spielbergův rukopis, jeho režie opět výboná. To je tak asi vše. Nejlepší scénou je výbuch atomové bomby. A pá momentů nostalgie (jako fotografie Otce, Marcuse...) Film se snaží zachovat základní linie předchozích filmů. Harrison Ford je sice ve skvělé formě, ale celý příběh a výsledek celého filmu mu podraží nohy. Proč zrovna křišťálové lebky, které jsou podle mě tak nezajímavé. To bych se radši díval, jak Indy opět hledat Shankarové kameny. Doslova magické momenty jako u dobyvatelů nebo ještě lepší v křížové výpravě se zde nekonají. Cate Blanchet je nejslabší zoporák z celé série. Škoda, tato role byla napsána velmi špatně:( Jediným plusem je Shia, který je možným nástupcem této série. A co mě velmi zklamalo, je hudební doprovod. Takovou nezáživnou hudbu jsem u Williamse dlouho neslyšel.( Pro mě obrovské zklamání.

plakát

Indiana Jones a Poslední křížová výprava (1989) 

Nejlepší díl z trilogie. Duo Ford a Connery je fantastické. Hudba od Johna Williamse je báječná (hudební motiv grálu je nádherný) A scéna s Hitlerem byla třešničkou na dortu, u toho jsem se válel smíchy:)