Dokonalé, výborný zombie snímek. Všechno sedí na svém místě - herci, hudba, kamera... Tento režisér má budoucnost, jeho režie je bezchybná. Přeji mu další povedené projekty.
První "velkej" film od Spielberga. A rozhodně hodně povedený, že se z toho stala klasika. Byla to výzvva i pro dvorního skladatele filmové hudby Johna Williamse. Dodnes, když slyšíme dvě noty rytmicky se střídat, tak nám naskočí husí kůže:) A herecké osazenstvo je prvotřídní. A atmosféra jedinečná.
Opět výborný četník. Po slabším, ale stále dobrém četníku v New Yorku, přichází dobrá zápletka v motivu, že se nám Cruchot zamiluje. Výborné scény při zkouškách a při závěrečné honičce. Vše podtrhuje výborná hudba.
Tak tohle je mnohem lepší než jednička:) To jsem tady jedinej? Funes jako vždy válí. Samozřejmě, že krádež masa je trochu trapná, ale ostatní vtípky Vám to skvěle vynahradí:)
No, všem se líbí první díl a bere ho jako nejlepší ze série. U mě je to spíše naopak:) Ale netvrdím, že neí dobrý. Je vynikající, už jen kvůli Funesovi. Ty jeho gagy jsou k nezaplacení. A také už dobře známý hudební pochod četníků:)
Rozhodně slabší než první díl, ale i tak pobaví. Čislo 5 alias Johnny pětka je stále roztomilý. Taky jsem málem brečel, kdy záporáci málem rozcupují pětku:(
Naprosto skvělě odvedená práce! Výborný herci a atmosféra Londýna. Občas se mi zdálo, že pár míst je lehce nadneseno:) Sergi López v roli zloducha naprosto famózní:)
Nejzajímavější film, který jsem kdy viděl. Tento film asi moc díváků nepochopí a já měl to štěstí, že mě tento příběh podmořského badatele strhnul a nechal se unést až do konce:) "Slyšíš ty verlyby? Ano, co nám asi říkají? Tohle zrovna byla loď..." :DDD Geniální:)
Přesně, film si na nic nehraje a jen nám ukazuje situaci v bagdádu. Přijemný Michalel Keaton a krásná Helenka:) A taky mě překvapil mile David Suchet:)
Úsvit mrtvých (2004)
Čarodějky z Eastwicku (1987)
Výborný Jack Nichoslon a výborné tři protagonistky. Místy komedie, a místy docela mystické. K tomu výborný soundtrack Johna Williamse:)
Čarodějův učeň (1977)
Pěkný animovaný horor:)
Čas lásky a naděje (1976)
Vznik komunismu? To ne...
Čelisti (1975)
Červený drak (2002)
Čistý průměr. Anthony Hopkins jako vždy samozřejmě exceluje, a Ralph Fiennes nezůstává pozadu. Slušný hudební doprovod Dannyho Elfmana.
Červený trpaslík (TV seriál) (1988)
Žádný komentář, dávám ***************** - a ještě víc...!!!!
Česká soda (1998)
No comment:)
Četnické humoresky (TV seriál) (2001)
Sympatické kriminální příběhy a sympatičtí herci (Töpfer, Trojan) dělají z tohoto seriálu kvalitní podívanou.
Četník a četnice (1982)
Nechápu co je Vám? Tohle je opravdu legrace:) Scény s muškou nebo velká dopravní havárie jsou geniální:)
Četník se žení (1968)
Četník v New Yorku (1965)
Četník ve výslužbě (1970)
Myslím si, že nejslabší díl z četníků. Ale vše opět nahrazuje Funes:) Nejlepší vtipná scéna s Hipíkama:D "Miluje tě bratře" :D
Četník ze Saint Tropez (1964)
Číslo 5 žije (1986)
Toho robůtka jsem v dětství miloval:) Nejlepší je původní dabing:)
Číslo 5 žije 2 (1988)
Šest dní, sedm nocí (1998)
Naprosto pohodový a vtipný film se skvělým Fordem:)
Špína Londýna (2002)
Šíleně smutná princezna (1968)
Prostě klasika.
Život je krásný (1997)
Leč hodně nadnesené, ale krásné. Film byl plných krásných scén, jak vtipných, tak smutných. Už se těším, až to opět budou vysílat.
Život pod vodou (2004)
Živě z Bagdádu (TV film) (2002)
Žraloci (2005)
odpad!Geniální odpad!!!!!!!!!!!!