Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (413)

plakát

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004) 

Nejlepší díl z dosavadní serie (1-4). Hned po prních minutách filmů vás ovane Afonsovej přístup a vůbec to nebudete srovnávat s předchozími díly. Bradavice, pozemky - to vše je oblečeno v novém hábitu a atmosféře. Tohle je opravdu kouzenický svět, kterému věřím. Co se týče hudební stránky, tak skladatel John Williams (který skládal i předtím k filmům HP), tak si také osedlal jiného koně a vytvořil velmi nádherný soundtrack, s porovnáním s těma předchozíma by jste nepoznali nebýt hlavního motivu, že jde o Pottera:)

plakát

Ať žijí duchové! (1977) 

Velmi příjemná podívaná. Skvělé vtipné dialogy, pěkné písničky a výborní herci:)

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Naprosto strhující jízda! Když jsem to tenkrát viděl jako malý kluk, byl jsem z toho vyklepanej ještě dva dny, tudíž se stal mým srdečním filmem. Arnold Schwarzenegger sice neumí hrát, ale přesto ho mám moc rád - nikdo by tahle nezahrál Terminátora s takovou prkennou grácií:)) A jeho nepřítel z tekutého kovu je na stejné úrovni - přímo ďábelský. Cameron opět dokázal, že je právem Pan režísér, hudba je přímo nádherná - přímo sladí s filmem a když se ozve hlavní téma, tak mi příjemně naskočí husí kůže a skvěle podbravuje film a finále filmu je velmi dojemné na tento žánr a narozdíl od prvního dílu:D

plakát

Bylo nás pět (1994) (seriál) 

Velmi překrásný seriál. Tohle se opravdu povedlo (opravdu vše na výbornou - hudba, herci...).Vánoční díl je nejlíp udělaný, přímo z něho čiší ta vánoční atmosféra a přestřelky mezi Bajzou a veleváženým manželem Svobodou:) Asi nejlepší český seriál jaký kdy byl u nás natočen. Gratuluji pane Smyczek

plakát

Zelená míle (1999) 

Naprosto fantastický film se skvělým (jako vždy) Tomem Hanksem. Finále filmu mě donutilo uronit nějakou tu slzu a jestli mám film tuhle moc, aby u vás vyronil tyhle pocity, tak je vyjímečný.

plakát

Kruh (2002) 

Výborný horor - mnohem lepší než originál. Mrazivá, místy depresivní, hlavně beznadějná atmosféra, kterou ještě oklopuje výtečný hudební doprovod Hanse Zimmera.

plakát

Návštěvníci (1983) (seriál) 

Výborný český seriál. Originální, velmi vtipný a kvalitní herecké výkony:) A hudba je naprosto fámozní. Nádhera.

plakát

Minority Report (2002) 

Baječná podívaná, která ani jednu chvíli nenudí. Svět budoucnosti je zde uveden velmi reálně (ikdyž toto slovo bych neměl asi právě ventilovat, když píši u budoucnosti :) Tom Cruise podává solidní herecký výkon a dvorní skladatel Spielberga John Williams tomu dodává hudební enegii. A také slušná zápletka ve formě dektetivky za kterou by se nestyděla ani Agatha Christie :)

plakát

Kulový blesk (1978) 

Opět vydařený filmeček od Smoljaka. Inteligentní humor, legendární dialogy a situace, skvělí herci a výtečná hudba. Abrhám jako pan Knotek, Hrušinský jako Radosta atd. Film má svou úroveň pod kterou celou dobu neklesne a těchto filmů je málo. "Tím plaším veverky", "A pro tyhle věci já potřebuji dílnu","Stěhujete se? Nestěhujete se, tak spinkat" - no prostě paráda:)

plakát

Policejní akademie (1984) 

Jo jo, je to ohromná legrace. Steve Guttenberg jako kadet Mahony a G.W. Bailey jako poručík Harris hrají naprosto výtečně. "Tady je okno a já jsem lupič...no co řeknete Hooksová??" :) "No a co dělali?", "Tančili, pane, hlavně tančili!" :-) Děj je výborný, hudba taktéž. Tato komedie nemá chybu, škoda těch dalších dílů:( Inu, setkáme se u Modré Ústřice:)))