Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (413)

plakát

Cesta kolem světa za 80 dní (2004) 

Docela povedená taškařice. Nic v ní už nehledejte. Zábava na sobotní večer rozhodně postačí. Jackie Chan stále v dobré formě, roztomilá Cécile De France a Arnold v cameo roli:)

plakát

Dannyho parťáci 2 (2004) 

Mě se to líbilo. Sice nedosahuje kvalit prvního dílu (ale to je již prokletí každého pokračování), tak je to stejně zábava. Naprosto cool a stylové. Pobavila mě scéna, kdy se parťáci dohadují o svým jméně:) Musel jsem to vidět asi třikrát, abych pochopil co se stalo vlastně konci a proč:)

plakát

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004) 

Nejlepší díl z dosavadní serie (1-4). Hned po prních minutách filmů vás ovane Afonsovej přístup a vůbec to nebudete srovnávat s předchozími díly. Bradavice, pozemky - to vše je oblečeno v novém hábitu a atmosféře. Tohle je opravdu kouzenický svět, kterému věřím. Co se týče hudební stránky, tak skladatel John Williams (který skládal i předtím k filmům HP), tak si také osedlal jiného koně a vytvořil velmi nádherný soundtrack, s porovnáním s těma předchozíma by jste nepoznali nebýt hlavního motivu, že jde o Pottera:)

plakát

Hellboy (2004) 

Na bedrech vše drží Ron Perlman a daří se mu to. V roli Hellboye je exelentní:) Když jsem to tenkrát poprvé viděl, tak jsem neveděl, že hlavního zaporáka hraje můj "oblíbenc" Karel Roden:) Vůbec jsem ho tam nepoznal. Musím se na to podívat znovu, abych si ho to teď pořádně užil:)

plakát

Já, robot (2004) 

Tváří se to jako dvojče Minority Report, ale bohužel o dva stupínky horší. Co na tom všichni vychvalují? Že to není bežný popcornový film? Ale je. Hezký polda, hodný robot, pohledná doktorka.. nakonec spolu vše dokáží a vše zachrání. Všechnu čest Isaacu Asimovi, ale ten se musí obracet v hrobě, alespoň já bych se obracel:)

plakát

Lovci myšlenek (2004) 

Naprosto hustá atmosféra. Samotný ostrov nahání hrůzu. A geniální pasti.

plakát

Million Dollar Baby (2004) 

Přiznám se, že jsem nikdy Clinta Eastwooda nemusel jako herce. Ale když natočill tento byzpochyby skvost, začínám se o něm zajímat. Tento film je dokonalý - pěkná režie, kamera i Eastwooda hudba a především výborné herecké výkony. Na konci jsem uronil pár slz.

plakát

Pád Třetí říše (2004) 

Ikdyž je to docela hodně dlouhé a občas se začnete nudit, tak Vás to dostane. Alespoň mě to dostalo. Poslední chvíle Hitlerova bungru jsou velmi sugestivně natočeny. Bruno Ganz ztvárnil s velkou razancí Adolfa Hitlera bez žádného přehnaného důrazu jeho osoby.

plakát

Pojišťovna štěstí (2004) (seriál) 

Proč je všechno tak amaterské? Proč si myslí Adamec, že je dobrý režisér??? Proč? Proč je v hlavní roli Antalová, která sice v divadle hraje velmi pěkně, ale tady je strašná a nevýrázná. Proč se to vůbec natočilo??

plakát

Polární expres (2004) 

Film jsem v IMAXU neviděl, pouze v kině na plátně. Animace je velmi dobrá. Jinak docela obyčejná nuda. Alespoň to zachraňovala vánoční atmosféra a kouzelná hudba Alana Silvestriho.