Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Na seznamu smrti (2022) (seriál) 

Konečně po dlouhé době pořádný seriál, který člověka nutí pustit si další a další díl. Já byla spokojená. Doporučuju zkouknout.

plakát

Paralely (2022) (seriál) 

Je to hodně podobné seriálu Dark (cestování časem) s nádechem Stranger things. Líbilo se mi to, škoda, že je jen šest dílů.

plakát

Hostitel (2013) 

Opravdu skvělý film, nechápu, jak někdo může dát odpad. I když knížka byla lepší, film se jim taky poved. Dávám 5 hvězdiček.

plakát

Rande na dvě noci (2014) 

Miles Teller a Analeigh Tipton spolu-skvělý nápad. Miles opět nezklamal. Vtipný od začátku až do konce. Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Děkuju za 86 minut zábavy. Dávám rozhodně 5 hvězdiček a doporučuju!!

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Skvělý film-známé osobnosti, napětí, akce, nepředvídatelnost, žádná nuda, konečné odhalení mě dostalo! Už se těším na dvojku. Vřele doporučuju. BOMBA!! Zaslouží si nejméně 4 hvězdy! Dylan O'Brien nezklamal.

plakát

Divergence (2014) 

Perfektní film od začátku do konce. Skvělé obsazní. Takový příběh jsem ještě v žádném filmu neviděla. Některé scény byly nepředvídatelné. Mohu jenom doporučit! Zaslouží si 5 hvězd a těším se na pokračování.

plakát

(Ne)zadaní (2013) 

Páni, tak to jsem nečekala. Herecké obsazení boží. Miles Teller je prostě nejlepší. Perfektně jsem se u toho bavila. Fakt bezva komedie! Skvěle vymyšlený.

plakát

Vlčí mládě (2011) (seriál) 

Naprosto perfektní seriál!!! skvělé obsazení...Dylam O´Brien je prostě božííí! :D

plakát

Tři kluci a nemluvně (2012) (seriál) 

Z Bena se stane otec, Riley je do něj zamilovaná, ale Ben do ní ne. A pak je tu Benův bratr Danny, který je zamilován do Riley, ale Riley mu lásku neopětuje. Hodně vtipný seriál. Vynikající obsazení, a ty hlášky!!! Co jiného dodat......Musíte se přesvědčit sami.

plakát

Já, legenda (2007) 

Když jsem tenhle film viděla poprvé, hodně se mi líbil. Ty příšery jsou opravdu mistrovsky udělané, vypadají jako živý. Obsazení: Wil Smith, co jiného dodat, Will Smith je profesionální herec, a v tomhle filmu vše krásně prociťuje. Jestli nevíte na co se kouknout, tak se určitě podívejte na Já legenda.

Ovládací panel