Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (20)

plakát

Proč? 13x proto - První polaroid (2018) (epizoda) 

Velmi silný návrat do příběhu z první řady, stačilo pár minut a dokázal jsem se plně cítit do atmosféry. Sice si již nepamatuji všechny podrobnosti z 1. série (přece jen, je to už rok a tohle není zrovna seriál, na který bych se koukal během jednoho roku víc než jednou), ale atmosféru to navodilo perfektně - původně jsem se bál, aby to nebylo zase místami chaotické jako u 1. série, zde už je ale minulost jen jako rozšiřující faktor, takže se většina příběhu točí kolem přítomnosti.

plakát

Vyšehrad - Zápas (2017) (epizoda) 

Po tragických posledních pěti dílech kvalitní finále, ale jak se říká v jiném mém oblíbeném seriálu... "Když je cibule napůl shnilá, je to shnilá cibule."

plakát

Vyšehrad - Máma (2017) (epizoda) 

Ve srovnání s minulým dílem o něco lepší (teď jsem se alespoň jednou, dvakrát zasmál), ve srovnání s prvními čtyři díly ale hrůza.

plakát

Vyšehrad - Charita (2017) (epizoda) 

Hodně jsem se těšil, taky ta pauza chvíli trvala. Ale tohle... Ale tohle je na mne moc. Když jsem zjistil, že Prachař je out, říkal jsem si, ok, bude to těžký si zvyknout, nová postava, snad bude dobrá... Ale tohle? To jako vážně? A to si při té plastice i změnil vlasy? Překousl jsem to, v doufal něco lepšího... Ale ještě slabší než pátý díl. S velkým přimhouřením oka jsem ochoten dát i tu jednu hvězdičku.

plakát

Castle na zabití - Vražda jako předloha (2010) (epizoda) 

Castle mám hodně rád, je to fajn seriál, mezi krimi jeden z nej, fakt ho mám rád, ale jako... Ne-e... Strašně předvídatelný díl, nevím jak vy ostatní, ale scény, které mne měly překvapit, byly strašně předvídatelný... Když tam dají scénu, která se prostě zdá nedůležitá děj, asi Vás napadne, že to bude cliffhanger... Tím pádem, jen díky těm nepodařeným cliffhanger, za každý hodně velký jedna dolů. A to jsem viděl jen polovinu dílu, takže kdybych náhodou viděl jeden celý... Někdy..

plakát

Simpsonovi - Salam Banghalore! (2006) (epizoda) 

Reference na MacGyvera s Richardem Deanem Andersonem, kterého jsem mezi námi ani neviděl (jako MacGyvera), ale byla tam reference na Star Gate, kterou miluju, takže palec nahoru!

plakát

Specialisté (2017) (seriál) 

I přes velmi špatné hodnocení na csfd, mně se to líbilo, a moc. První dil, který jsem viděl, se mi opravdu líbil, tím pádem jsem si řekl, že je to pecka oproti klasické tvorbě od Novy, proto jsem byl překvapen, když jsem našel takový ohlas, jaký našel. Buď jsou ostatní díly horší, nebo je to holt prostě tím, že někteří lidé na csfd jsou vymatlaní a hodnotí dle toho, že Nova má za sebou fakt hrůzu a nedokážou se odprostit od toho, že mohou mít i kvalitní tvorbu.

plakát

Specialisté - Popáleniny (2017) (epizoda) 

I přes velmi špatné hodnocení na csfd, mně se to líbilo, a moc. První dil, který jsem viděl, tím pádem jsem si řekl, že je to pecka oproti klasické tvorbě od Novy, proto jsem byl překvapen, když jsem našel takový ohlas, jaký našel. Buď jsou ostatní díly horší, nebo je to holt prostě tím, že někteří lidé na csfd jsou vymatlaní a hodnotí dle toho, že Nova má za sebou fakt hrůzu a nedokážou se odprostit od toho, že mohou mít i kvalitní tvorbu.