Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 002)

plakát

Monstrum - Mají krev na rukou (2022) (epizoda) 

Čekala jsem na argument "on je bílý týpek, co má záznam vs. já jsem černý týpek, co nemá záznam/slušný whatever". Postupný vývoj Jeffa, vězení a otcovo uvědomění si, že by možná mohl být zodpovědný za to, co se z Jeffa stalo. Možná. Možná by to v něm bylo i tak a objevilo by se to prostě jinak, později, možná zrůdněji. Lidská psychika je prostě nádherná. Pořád se musíme toho tolik naučit...

plakát

Monstrum - Skříňka hodného kluka (2022) (epizoda) 

Bylo trochu tragikomické sledovat, kterak Jeff získával uniformu s metály a o rok později ho z armády vyhodili. Stejně jako lékař, kdy mohl fascinovaně odebírat krev, nebo v řeznictví porcovat věci. Ale už odmalička, kdy ho otec učil pitvat zdechliny, co našel u domu nebo v okolí, byl prostě jiný.

plakát

Monstrum - Dahmerování (2022) (epizoda) 

Další střípek z Dahmerovy minulosti, vražda stopaře, který s ním nechtěl mít moc společného. A co teprve to nadšení do pitev! I poznámka učitele, že to je za celou jeho kariéru první student, co si chce vzít mrtvolu prasete domů.

plakát

Monstrum - Neopouštěj mě (2022) (epizoda) 

Není nad si o Vánocích pustit něco úplně jiného, než byste čekali. Nač pohádky, že jo :D nakoukli jsme do Dahmerova dětství. Je trochu úsměvné, že někteří vrazi mají mizerné dětství, jiní si zase nemůžou na nic stěžovat. Otec Dahmera ho v podstatě od malička vedl k tomu, aby se z něj stalo to, co se z něj ve finále stalo. Lidská psychika je velmi zajímavá. Stejně tak mladý klučina, který ho následoval jenom proto, že mu koupil pivo. Reakce policajtů na opilého chlapce (u kterého ovšem nevěděli, že je "ještě" chlapec, že jo) docela trefná. Nač se starat, ještě bychom mohli něco od těch dvou chytit. Pobavila mě zmínka o sprše. :)

plakát

Monstrum - První díl (2022) (epizoda) 

Když pominu fakt, že jsme začali na konci a že policajti neměli problém jen tak následovat černocha zpátky do Dahmerova bytu.. spíš bych čekala, že mu ještě přidají, za pobuřování nebo tak :) pár desítek let zpátky by to byla pochopitelnější verze, že jo... ale zatím velké zaujetí.

plakát

Vikingové - Série 1 (2013) (série) 

Bude to znít vtipně, ale od počátku do konce pro mě jedinou postavou, která mě neustále táhla kupředu, byl Floki :)

plakát

Vikingové - Čas změn (2013) (epizoda) 

Celkem slušné zakončení první série. Ragnar se peleší s jinou, doufám, že mu to dá Lagertha pořádně sežrat :) nebo bohové, protože ti mají očividně své plány, jak s jeho osudem ještě naloží. Tak si říkám, že to vše začalo tak nevinně a kam jsme se dostali s tím drobným nasr*ním bohů :)

plakát

Vikingové - Královské výkupné (2013) (epizoda) 

Hostina, jak má být :D a potom další bitka a zúčtování. Spoiler alert: Floki by měl dostat pohlavek, v lepším připadě, tak těžce vydřené mince se nehází do vody! Trochu mě mrzí, že Lagertha potratila, ale trest bohů za jednoho nevěrníka je na místě.

plakát

Vikingové - Pohřební obřad (2013) (epizoda) 

Bitva, pohřeb, vysvětlení Ragnaroku pro mnicha a potom jaro poté v Anglii. Paráda. Jsem spokojená.