Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (996)

plakát

Přežít Vánoce (2004) 

Neurazí, ale ani nenadchne. Nehledejte v tom vědu ani nic nového. Kterak samotář chce strávit Vánoce s rodinou, tak si jednu takovou najme, aby ještě k tomu okouzlil svou nepříjemnou přítelkyni... a přitom se zamiluje do svojí "sestry".

plakát

Cirkus Bukowsky - Epizoda 4 (2014) (epizoda) 

Opravdu Kuneš dovedl svého "rádoby budoucího" vraha k místu, kde bydlí jeho dcera? What the hell?

plakát

Sherlock - Reichenbašský pád (2012) (epizoda) 

"And honey, you should see me in a crown." I po více než 10 letech mě z téhle epizody příjemně mrazí. I když víte, jak to dopadne, má to úžasný spád a můžete se dívat pořád znova a znova. A když vás Andrew Scott okouzlil na poprvé, tak si pamatujete téměř všechna jeho slova, a právě zmíněná věta předtím je pro jeho postavu tak typická, že ho vidím, jak tu větu úplně prožívá. Moc nepomáhá, že český dabér je také dabér Spongeboba :D jednoznačně nejlepší epizoda celého seriálu a velkolepé finále. Co přišlo potom už, bohužel, nebylo ono.

plakát

Věčně mladá (2015) 

Mělo to správnou atmosféru, aby to mou pozornost udrželo po celou dobu a toho si cením. Hrátky s nostalgií/časem mám ráda a tady to mělo podobný nádech. Jen si tady pokládám otázku, jak by vše dopadlo, kdyby se hlavní hrdinka rozhodla pro H. Forda a ne potom pro jeho syna, kdyby sama sobě dala tu šanci o něco dřív... a jak by to ovlivnilo i život její dcery. Překvapivě je to asi poprvé, co jsem setkala s Blake Lively a do této role mi sedla. S výsledkem jsem mile spokojená :) silné 4*

plakát

Vzpomínka v mlze (2023) (seriál) 

Příběh opilce, kterak o vlastního syna přišel kvůli vlastní blbosti. Halucinace v podobě mužů mi zněly uvěřitelně v prvním díle, kdy hlavního hrdinu teprve poznáváme... když ale potom vidíte, že chlastá s každým dalším díle víc a víc, dojde vám, že je někde háček.