Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 001)

plakát

Cirkus Bukowsky - Epizoda 4 (2014) (epizoda) 

Opravdu Kuneš dovedl svého "rádoby budoucího" vraha k místu, kde bydlí jeho dcera? What the hell?

plakát

Sherlock - Reichenbašský pád (2012) (epizoda) 

"And honey, you should see me in a crown." I po více než 10 letech mě z téhle epizody příjemně mrazí. I když víte, jak to dopadne, má to úžasný spád a můžete se dívat pořád znova a znova. A když vás Andrew Scott okouzlil na poprvé, tak si pamatujete téměř všechna jeho slova, a právě zmíněná věta předtím je pro jeho postavu tak typická, že ho vidím, jak tu větu úplně prožívá. Moc nepomáhá, že český dabér je také dabér Spongeboba :D jednoznačně nejlepší epizoda celého seriálu a velkolepé finále. Co přišlo potom už, bohužel, nebylo ono.

plakát

Věčně mladá (2015) 

Mělo to správnou atmosféru, aby to mou pozornost udrželo po celou dobu a toho si cením. Hrátky s nostalgií/časem mám ráda a tady to mělo podobný nádech. Jen si tady pokládám otázku, jak by vše dopadlo, kdyby se hlavní hrdinka rozhodla pro H. Forda a ne potom pro jeho syna, kdyby sama sobě dala tu šanci o něco dřív... a jak by to ovlivnilo i život její dcery. Překvapivě je to asi poprvé, co jsem setkala s Blake Lively a do této role mi sedla. S výsledkem jsem mile spokojená :) silné 4*

plakát

Vzpomínka v mlze (2023) (seriál) 

Příběh opilce, kterak o vlastního syna přišel kvůli vlastní blbosti. Halucinace v podobě mužů mi zněly uvěřitelně v prvním díle, kdy hlavního hrdinu teprve poznáváme... když ale potom vidíte, že chlastá s každým dalším díle víc a víc, dojde vám, že je někde háček.

plakát

Vzpomínka v mlze - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Seriál určitě správně navnadil, uvidíme, co bude dál. Určitě jsem zvědavá na další střípky, které si, ne moc sympatický, hlavní hrdina vybaví.

plakát

Posel klamů (2004) (seriál) 

Asi tak do 8. dílu to byl opravdu super příběh s nádechem thrilleru a detektivky... ale co se dělo pak? Nevím. Opravdu nevím. A to je bohužel důvod, proč díla pana Satoshiho Kona neumím ocenit natolik, jako ostatní. Highlightem celého seriálu byla určitě epizoda se 3 lidmi, kteří se potkali online. Pesimismem naplněná epizoda, kdy se tři lidi snaží umřít. Povede se jim to? Uvidíte. Ale jakým stylem to bylo podáno! Cokoliv přišlo potom byl jen jeden velký myšmaš, kdy jsem nechápala, co se děje a proč. Škoda. Nakonec slabých 6,5/10.

plakát

Eizóken ni wa te o dasu na! (2020) (seriál) 

Správně ulítlé anime, co vám hned zvedne náladu, pokud si dovolíte na chvíli šíleně snít, a pak vám připomene tu naši úchvatnou realitu v podobě Kanamori. Anime o tom, kterak se takové anime tvoří? Proč ne! Je pravda, že zde bylo pár lehce šílených konceptů, ale to nadšení kolem nakonec nadchlo i mě. Poslední dílko našich tří hlavních postav sice bylo velmi ulítlé, ale těm třem se to povedlo. Trochu si říkám, že je i škoda, že to skončilo tak brzy. Klidně bych snesla pár dalších dílů. 9/10