Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (114)

plakát

Andaluský pes (1929) 

Slušně nechutná odpornost. Absurdnosti byli přímo výtečné! Jakožto absurdní člověk bych jich tam dal ještě víc a hlavně mnou vymyšlených, ale to by se pak asi odchýlilo od teho surrealismu, takže bychom to asi nechali takhle.

plakát

Andělský podíl (2012) 

Vůbec nic špatného jsem na filmu neshledal. Po pročtení komentářů jsem se bál, že ta levicovost na mě nějak dopadne a že se ztotožním s mnohými zdejšími, ale ani za hovno přátelé! Příběh je příběh-nepříběh, mám rád odborníky (ať už jde o jakýkoliv obor), takže to, že hlh se stal profesionálem v oblasti whiskey je milé. Jinak co s tím? Asi jen vychválit spoustu podařených vulgárních vtípků a ukázku toho nesrozumitelného skotského argotu, to byla vcelku zajímavá zkušenost :) Takže dávám 5* za válení se smíchy po sedadle v kině.

plakát

Anton Špelec, ostrostřelec (1932) 

Ajajajaj...a mně se chce nědo říct...krom toho, že "Císař pán je vůl!" (a já bych užil i něco jiného než jen "vůl"), tak i to, že jsem hluboce zklamán dějem filmu. Tedy, to bych se špatně vyjádřil. Na samotném ději není nic špatného, já sice nesnáším, když někdo něco je/není a ví o tom jen on/jen někdo a ostatní si to myslí špatně, ale bohužel tak to probíhá snad v každém druhém filmu, tudíž co s tím už. Co je ovšem horší, je samotné zakončení, kdy v té nevědomosti ostatní přetrvávají až do konce života, což je pro mne dosti nepříjemné a hluboce zklamné. Proto i přes spoustu skvělého liguére humoru Vlasty Buriana musím dát bohužel pouze 3*...jen doufám, že od této chvíle už všem červeným československým předválečným snímkům dám minimálně 4*... :)

plakát

Auta (2006) 

Jeden z těm mých oblíbenějších animáků. Tomu určitě přispívá to, že se odehrává ve světě rychlých koles. Já ten film původně nesledoval ani tak z toho filmového důvodu, jako z toho závodního, tudíž možná bych ho tam byl bývával uvítal více, ale teď je mi to šumafuk...těžce se mi vyjadřuje, těžce...možná to mám z toho, že na filmu zas tak nic výjimečného neshledávám a že skvělé Real Gone z OST je to poslední dobré, na co si vzpomínám...

plakát

Auta 2 (2011) 

Překvapivě mne dvojka baví více než jednotka. Obecný názor je sice úplně opačný, což se mi moc nestává, já bývám černý (a sometimes very very dark grey) průměr a slepě jdu podle hodnocení, ale tady ne-é. Co mne nejvíce fascinuje je asi závěrečné vyústění. Možná není vůbec originální a výborné, alé mně se prostě líbí a s tím nic neuděláte. Co nejvíce na filmech nesnáším je to, když si někdo o někom myslí (a je o tom pevně přesvědčen) něco jiného, než ve skutečnosti je, což nastalo tady. Ale "odtahový vůz s raketovým pohonem" je prostě fajn, takže nesdílím všeobecné neúspěchování a celkem chválím :)

plakát

Autosalon (2005) (pořad) 

Snaží se to být úplně nejvíc magazín, ale přeci jen to trošku vázne. Hele tak auta tam jsou a oni o nich mluví, když je to pořad o automobilech, takže tohle je v cajku. Jako celek to samozřejmě není nějak oslnivé, ale suverénně koukatelné určitě ano.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Smutek v mých jasných očích koluje doprava a přelévá se pod ministerstvo. Bohužel, netuším co to znamená, ale nicméně...no prostě jsem se u toho chtě pobavit vícero, než jsem se pobavil, tak bych to jednoduše shrnul. To prostě jednou za čas přijde. Očekával jsem od filmu reálnost, ale to se pár okamihy trošku zvrtlo v takové rozkošné parodie, ale i přesto bych radši ty blesky do těch lidí nepouštěl :) A ti slavnější herci byli moc príma a vůbec že to dobře dopadlo, tak je všechno ok a 4* :)

plakát

Cesta na Měsíc 3D (2008) 

Tady je vidět, že některé filmy s přibývajícím věkem ztrácí na ztrátě (prostě to s nima jde pro mě do prdele). Jako o něco menší to patřilo stejně jako všechny ostatní animáky k mým oblíbeným, ale viděl jsem to znovu a už to bylo o dost horší. Vše dramatické najednou dramatické nebylo nebo nějaké chvíle, které jsem si pamatoval dlouhé (především ty akční), byly najednou nějaké chudé, nezajímavé...no prostě nedobré, podprůměrné, tak asi.

plakát

Cestománie (1999) (seriál) 

Cho chou, je to dost cool! A zjistil jsem, že je mi celkem jedno, jestli jsou v Zimbabwe nebo ve Švédsku, ač tu zemi nijjak extrémně nevyznávám, prostě je to príma, splní to účel, zabaví, ukáže a popíše. A teď běžte do pí...