Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (114)

plakát

Rapl - Bubáci (2019) (epizoda) 

Nevím v čem je problém, asi jsem moc jednoduchej :)

plakát

Dunkerk (2017) 

Jakože bylo to solidně na pohodu. Trochu se v tom člověk historicky málo políbený Alenkou motal, ale to nevadí, ono se to stejně motalo samo mezi několika různými proudy příběhu, a to velice působivě, podpořené navíc príma muzikou. Opravdu krásné a krásně podané pak bylo hrdinství jednotlivých válečníků, z nichž nejobdivuhodnější pro mě byl létající Tomáš Tvrdý. Ve výsledku to sice nechytí za prdelku, ale aspoň ji to pěkně plácne :)

plakát

Kauzy Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) odpad!

No hele, asi takhle. Sdělte někdo prosím mojí babičce, že to, že nějaký muž vystupuje v televizi a sděluje jejím prostřednictvím velké množství informací (pochybného charakteru), ještě nemusí nutně znamenat, že se tímto procesem stává jediným uznávaným zdrojem pravdy a že i on sám si nemůže přetvářet pravdu k obrazu svému. Vysvětlení ve stylu "Věřte mi, říkám vám pravdu, protože vám říkám pravdu" mi nepřipadá dostatečné. A někdo jí prosím taky vysvětlete, že kultivovaný jazykový přednes vhodný pro prezentaci v médiích vypadá poněkud jinak. Já jsem tyto záležitosti zkoušel s babičkou vykomunikovat, bohužel jsem v tomto snažení nebyl úspěšný. Ale rád ji samozřejmě mám, o tom žádná.

plakát

Kosmo (2016) (seriál) 

Zpětně nelze hodnotit jinak než jako velice poctivě vypečený sranec.

plakát

Rapl - Série 1 (2016) (série) 

Silné hlavně v oblasti atmosférických jevů způsobujících silné pocity tísně a napětí, Jáchymov je príma.

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) 

Nešlo uniknout tomu, jak na to všichni zvrací, takže jsem neměl potřebu tento výtvor někdy zhlédnout, no ale když to na mě znenadání vybafinkalo z televíze, zkusil jsem to. No a asi to stačilo, vůbec jsem nepochopil, co se tam vlastně dělo a co to mělo za smysl, vlastně tam nebylo ani nic vtipného...a to mám ty panďuláky z toho největšího internetového serveru pro sdílení videosouborů aj celkem rád :/ Tak třeba příště...

Ovládací panel
2 body