Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Western

Recenze (104)

plakát

Macho Callahan (1970) 

Taková Markéta Lazarová po westernovsku. Moc jsem podle fotek z filmu nečekal, ale dostal jsem parádní herecký a kamerový nášup s krásnou prérií a smyslem pro detail. Na hlavní dvojici, která nepřehrává je radost pohledět.Za plný počet v tomto žánru to není při srovnání s Clintovkama a hlavně za ten promyšlený únik na závěr.

plakát

Sisu (2022) 

Jen těžko by mě někdy byl někdo přesvědčil, že tenhle příběh se doopravdy přesně takhle neudál. Starej Clinťák má v hláškách hlavního hrdiny silnou konkurenci.

plakát

Oheň a led (1983) 

Supr, jak take jinak od mistra Frazetty. Docela me pobavil negativni komentář o plochosti a necitlivosti-tak mazej koukat na růžovku, tam toho máš dost. Škoda že takových Conan/Howard/Frazettovek nenabouchali víc, alespoň by si děti ti mohli hrát na pořádný hrdiny.

plakát

Moje rodina (2000) (seriál) 

Špičkový seriál, už jsme ho sjeli potřetí. Jen bych nekde rad sehnal, jak jdou dily za sebou, protože treba podle csfd se ridit moc nedá.

plakát

Boudica: Královna válečnice (2023) 

Nepochopím, že když už někdo točí film o keltech, nepřečte si alespoň středně náročnou knihu na tuhle tématiku -taktika, zbraně, hadry(detaily tu nebudu všechny vypisovat, málo jich nebylo). Dvě cikánky co jen čuměj, zda se jim už za stodolou neroztočil kolotoč byly otřesný a jen potvrzují nastolující demenci kinematografie co se jistě ještě vyvine, aby se vyhynulý běloch k filmu už podíval jen jako kameraman. Ukrajinská Boudica s létající anténou od žigulika to jen korunovala. Tak zas zpátky k Asterixovi.!!

plakát

Black Lotus (2023) odpad!

Gratuluji všem hrdinům, co tuhle sračku dali až ke konci s medailý fízlovi. I já jsem jeden z nich a jediná otázka, (protože tady nejsou otázky ani odpověďi) je zda P. Franzen kvuli kterému jsem si to pustil, vůbec četl scénář, nežli na tohle vlít, nebo mu jen na farmě začaly docházet prachy. Ultradrsňák v hlavní roli byl trapnej, jako kdyby to byl úmysl. K tomu ty jeho vzpominky na kamaráda, které počaly po akci "zásahovky" kterou hrdinsky zesere, mi teda dávaly opravdu zabrat. Opravdu jak parodie na 90kové filmy, jenže to bohužel mysleli vážně. Ze závěrečného duelu půjdete taky hned srát. No kuražným hurá na to, hlavně těm trpícím zácpou.

plakát

The Old Way (2023) 

Rad kouknu na nejaky novy westernek. V tomhle člověk cejti nedomrdek, ale koukat se to da. Cage se snaží, dokonce zdrsní i hlas, avšak bohužel nepatří k hercům co věkem zraje. Hraje furt stejne, už leta. Rozhodne necekam ze jeste nekdo trumfle staryho dobrýho Clinťáka, ale spatny to uplne neni,jen priste trochu lip.

plakát

Muž z Toronta (2022) 

Film měl určitě fajn nápad, ale jen Woody to nezachranil. Ten černoch je fakt otravnej, přehrávající, jestli vůbec hrající a komedie brzy upadá do klasického US rastru (nakonec se budem mít všichni rádi a změníme se k dobrému), do toho ty gendr hovna a negra nejlíp do všech domácností, ale to teď prej zrovna frčí, takže brzy nový fajn film aby pohledal. Škoda docela sem se na tenhle počin těšil.

plakát

Večírek (2021) 

Suchoši pecka, po dlouhé době komedie založena na vtipných dialozích obyčejných lidí téhle doby, kde se nikdo nebojí udělat si prdel jak z náboženských pošuků, tak z kravin co hejbou dnes světem jako černocha do každého filmu apod. A že se to místním fanouškům aquamenků, suprmánků a palmexmánků nelíbí, z toho netřeba slzet, kdyby se točilo jen podle nich ušetříme doma proud.

plakát

Kozí příběh se sýrem (2012) 

Za synka, kterému jsou 3 a rekl bych ze pohadky se maj libit hlavne detem, urcite 5hvezd. Na druhy dil koukne i 2x denne a na nektere sceny si i hraje. Člověk uz to zna nazpaměť a stejne to neotravuje jak vetsina tv pořadů. Rozhodně klobouček mistrum daberum, ktere jsem obcas ani nepoznal o to vic byla srandovni jejich zmena hlasů viz Dlouhý a Vladika, ale kluk si stejne hraje na Heřmánka.