Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Western

Recenze (104)

plakát

A Walk in the Woods (2015) 

Jako pro vandráka to pro mě byl milý zážitek,brát se to musí jako komedie. Má něco čím to upoutá,u mě to byla hlavně příroda,která je zde nádherná.

plakát

Banánová slupka (1963) 

Úžasný film-skvělý scénář,herecké výkony i souběžnost scén opravdové ****+ k pěti chybí opravdu jen málo... ZARUČENÝ ZÁBAVNÝ VEČER!! Viva Belmondo!!!

plakát

Barry Lyndon (1975) 

Tomu říkám filmařina !! Film byl jako kniha-samo sebou dlouhý, aby zvládl obsáhnout Barryho příběh, skvěle se rozvíjející a v pozvolném tempu, které nikterak nenudilo. Prostě paráda, po dlouhé době zhlédnutí nových počinů často o ničem, jsem si napravil chuť dobře odvedenou prací se skvělým příběhem.

plakát

Belmondo (2015) (TV film) 

Dnes jsme na tom byli v kině a dlouho jsem neměl po snímku tak dobrou náladu-prostě skvělé,vtipné a historky z natáčení byly takové,kvůli čemu se z těchhle třech slov stalo pořekadlo<--PARÁDNÍ a to zdaleka nevylíčili vše.Škoda že je tu jen 5 hvězd...!

plakát

Bídníci (2012) 

Na snímku je znatelné,že značné náklady přispěly na skvělé kostýmy-především uniformy Crowe a Napoleonských střelců té doby. Ještě bych pochvalil asi prostředí,ale tím chvála hasne!! Tento snímek mohl být opravdu našlápnuté pokoukání,avšak působí spíš jako kdyby to režiser přestřelil s chlasten (přišel zduněnej na plac a řekl "bude to muzikál jo?!takže to zpívejte a kdo zpívat neumí stačí natahovat koncovky slov je jedno kdy hlavně to dělejte" ktomu jako hudba postačí tři čela a dva klarinety a nejlepší bude když vůbec hudba nebude moc slyšet) Kamera,klapka ááá jedem! No a nádhera je na světě každá scéna má tak monumentální dialogy že stačí přečíst v titulkách první větu a pak se koukat na obraz--->vyjde to úplně stejně jako když čtete titulky celé..zbytečné bloumání NIKDE nás také dovede k té dlouhé stopáži která nudou ubíjí.Jackman a Crowe zde neměli možnost herecky se projevit ač občasné snahy jsou brány jako polehčující okolnosti. PROTO OPRAVDU ŽASNU NAD NĚKTERÝMI KOMENTÁŘI NEJLEPŠÍ MUZIKÁL VŠECH DOB-ZJEVNĚ U NĚJ ZAČLI !!

plakát

Bídníci 20. století (1995) 

Nelze tento film nazvat jen filmem,přinejmenším dílo je správný název.Klasický příběh tolikrát omytý filmaři je zde vsazen do období 2.světové války scény se parádně prolínají a příběh pojme neuvěřitelné množství prožitků. Návic mistné herecké výkony. Snímek byl dlouhý,ale jistě stojí za to se na něj podívat-může lidem upravit pohledy a ukázat,že osobnosti lidí v různých dobách až do dnes se zase tak nezměnili.

plakát

Black Lotus (2023) odpad!

Gratuluji všem hrdinům, co tuhle sračku dali až ke konci s medailý fízlovi. I já jsem jeden z nich a jediná otázka, (protože tady nejsou otázky ani odpověďi) je zda P. Franzen kvuli kterému jsem si to pustil, vůbec četl scénář, nežli na tohle vlít, nebo mu jen na farmě začaly docházet prachy. Ultradrsňák v hlavní roli byl trapnej, jako kdyby to byl úmysl. K tomu ty jeho vzpominky na kamaráda, které počaly po akci "zásahovky" kterou hrdinsky zesere, mi teda dávaly opravdu zabrat. Opravdu jak parodie na 90kové filmy, jenže to bohužel mysleli vážně. Ze závěrečného duelu půjdete taky hned srát. No kuražným hurá na to, hlavně těm trpícím zácpou.

plakát

Bláznivý Petříček (1965) 

Jeden z mála filmů Mistra Belmonda který zas dokonale zmátl obalem. Romantická zápletka silně intelektuálně prorostlá-verši,dialogy a úseky klasické i globální literatury --->což nemusí zrovna každého diváka nadchnout. Ač jsem čtenář tak ani mě to po chuti nebylo 3 hvězdy za herecký výkon hrdinů + prostředí a taky za to že sem viděl ještě o něco horší filmy s Jeanem.

plakát

Boudica: Královna válečnice (2023) 

Nepochopím, že když už někdo točí film o keltech, nepřečte si alespoň středně náročnou knihu na tuhle tématiku -taktika, zbraně, hadry(detaily tu nebudu všechny vypisovat, málo jich nebylo). Dvě cikánky co jen čuměj, zda se jim už za stodolou neroztočil kolotoč byly otřesný a jen potvrzují nastolující demenci kinematografie co se jistě ještě vyvine, aby se vyhynulý běloch k filmu už podíval jen jako kameraman. Ukrajinská Boudica s létající anténou od žigulika to jen korunovala. Tak zas zpátky k Asterixovi.!!

plakát

Ďábelská brigáda (1968) 

Krásně dobrodružný snímek,je třeba ho brát samozřejmě s jistým nadhledem.Například veselá sebeobrana kterou instruktor jednotky vyučuje. Ale jinak krásný příběh o jednotce Kanaďanů a Američanů,kteří se nejdříve nesnáší a poté se stanou přáteli až rodinou.