Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Thriller
  • Komedie

Recenze (365)

plakát

Acolytes (2008) 

Was? :/ Nějak jsem nepochopila děj ani pointu, ani konec. Teda a měla jsem za to, že v Austrálii se mluví jen anglicky, ale film měl německé popisky, takže buď jsem idiot, nebo je tady něco špatně.

plakát

Alien Psychosis (2018) odpad!

A to mělo být jako co? Bez smyslu, bez logiky, smíchanina všeho možného, ale ve výsledku hovno. Nepochopeno, zavrženo. Nazdar.

plakát

All Hallows' Eve (2013) 

Fakt je, že jsem coulrofobička a klauny nesnáším, a tenhle se svým vzhledem tomu moc nepřidal, ale čekala jsem, že se nejmíň pochčím strachy, což se fakt nestalo. LOL.

plakát

American Mary (2012) odpad!

Horor? HOROR?! Myslím, že tohle je největší urážka mojeho oblíbeného žánru. Co do pekla je na téhle kravině HOROR? Naprosto vypatlaná hlavní hrdinka, příšerná herečka, příšerný film, který ani nedával smysl. Je neuvěřitelné, jak role dokáže posrat celý film. Ale tohle byla sračka solidní sama o sobě. Jediné co mě potěšilo značně byl úplný konec, když té krávě bylo dáno to, co si zaslouží.

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

"Série" Annabelle mě nijak extra nebaví, ale musím uznat, že tahle 2 byla dost dobrá. Chystala jsem se dát 5 hvězd, ale konec mě opravdu velice zklamal.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Obvykle nemám ráda komedie a už vůbec ne takového rázu, ale tady jsem myslela, že skapu smíchy. P.S. pokud někdo víte, co za filmy tam byly použity kromě Vymítače, napište mi prosím!

plakát

Arachnofobie (1990) 

Upřímně pavouky nenávidím a sama jsem arachnofobička, takže tohle bylo sledování na vlastní nebezpečí, ale musím uznat, že tatínek měl pravdu. :D dívali jsme se na to spolu a ještě předtím mi řekl - já už to jednou viděl, a komedie to rozhodně není. A přesně tak to bylo. Chvilkama tam bylo něco vtipnýho, ale ta pointa teda rozhodně ne. Dokonce se mi udělalo několikrát blbě z těch pavoučích scén, což se mi u filmů stává fakt vzácně. No, prostě pecka. Nelituji sledování ani náhodou!

plakát

At the Devil's Door (2014) 

Celkem to ušlo... Na ty 3* to je, ale co ten úplný závěr? To jsem nepochopila...

plakát

Await Further Instructions (2018) 

Oh... Já si tak říkala: "Jo, super! Tohle bude nějakej katastrofickej, post-apo film!" a asi do 3/4 filmu to tak pořád i připadalo, ale potom přišly ty zvraty a já si říkám... "Prosím...?"... Nemluvím ani o tom debilním pánbíčkáři, který byl naprosto nesnesitelný, bezcitný a veden božím plánem a nařízením... :) :) :) a ten konec, to mě naprosto utvrdilo v tom, že ani náhodou nemůžu dát ty 4*, které jsem původně dát chtěla. Jo, originalita... Ale stejně sračka.