Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Thriller
  • Komedie

Recenze (365)

plakát

Neviňátka (2021) 

Řádné psycho. Člověk si říká, co ještě přijde s vědomím, že pěkné to nebude. P.S. Kočičí scéna mě odrovnala.

plakát

Spoušť (2021) 

Asi nenabídne nic nového (zejména pro ty, kteří milují horory a thrillery a viděli jich většinu), ale mě bavil. Člověk přemýšlí, co z toho teda nakonec vyleze a pointa je nakonec i zajímavá, přestože už byla párkrát použitá. Jen mi bylo líto psa, ale to už tady o mně asi všichni ví.

plakát

Butchers (2020) 

Strašně ohraný námět, který tu byl už nejspíš aspoň milionkrát, strašně předvídatelné události, ještě víc předvídatelný konec, divné postavy a nic nového, ale tak či tak to nebylo až tak špatné, jak jsem původně myslela, efekty ušly, ale počítejte s tím, že z gore nebo podobných věcí toho moc vidět není. Znovu bych si to nepustila, ale na jedno zhlédnutí to jde.

plakát

Cry Havoc (2020) odpad!

Nenapravitelná sračka typu Camp Dread... Navíc řádně hnusný obraz, divné efekty, nulový příběh a brutálně nesympatičtí herci, když nepočítám detektiva a tu jeho dceru ze začátku. Konec taky naprosté fiasko. Achjo.

plakát

Nenávist (2020) 

No jo, remakovat (nebo co to vlastně bylo) japonské horory, natož ještě Ju-on se fakt nevyplácí.

plakát

Neodbytný bytný (2020) (TV film) 

Jako spoustě lidem v komentářích mi taky přijde hodnocení 26% přehnané, protože jako jednohubka se to fakt dá a dokonce to ani nenudí. Jen je fakt, že to nenabízí nic nového a nevídaného a podobných filmů máme už X. Zhlédnutí ale nelituji.

plakát

You Should Have Left (2020) 

Chápu, ne každému sedne a také souhlasím s komentářem, který napsal LIVINGDEAD - jde spíše o psychologické drama, ale pro mě teda opravdu dobré. Je tam kombinace různých věcí (např. v určitých momentech připomíná zápletku Interstellaru) a rozhodně to je chvílemi i dost nepříjemné a napínavé. Zklamaná nejsem, vlastně spíše naopak - čekala jsem méně a dostala víc než dost.

plakát

Awoken (2019) 

V pohodě. Démonické filmy o posedlosti jsou víceméně na jedno brdo, ale kombinaci se spánkovou poruchou jsem viděla poprvé. Opět je tu ta věc - když něco nevidíš, neznamená to, že to neexistuje. Zajímalo by mě, kdy se tohle lidi naučí. :-)

plakát

Crown Vic (2019) 

Naprosto perfektně ukazuje realitu policejní práce na amerických ulicích, především v nočních hodinách... K zamyšlení výborné, na jedno shlédnutí také.

plakát

Démon zatracení (2019) 

Konec to docela pohřbil, ale jinak dost solidní.