Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Thriller
  • Komedie

Recenze (365)

plakát

Květiny v podkroví (2014) (TV film) 

Tak tohle byl solidní hnus. Dlouho jsem neviděla film, kde jsem vyloženě měla chuť být na místě dětí a jak babku, tak matku nejméně zaškrtit. Zahrát takhle protivné, nesympatické a dementní postavy, to chce fakt talent. Nervy my místy přetékaly a upřímně jsem doufala v nějaké dobré vyústění. Spoiler o konci dávat samozřejmě nebudu. Hodnocení by bylo vyšší, kdyby přidali trošku na napětí a emocích, ale já si nestěžuji. Fuj, myslím, že se jen tak neuklidním.

plakát

Oni 2: Noční kořist (2018) 

(Zhlédnuto 2019). Strašně jsem se na tenhle film těšila, protože jednička je jedním z mých nejoblíbenějších hororů vůbec. Zklamání to rozhodně nebylo, ačkoliv jedničku to těžko překoná, ostatně jako jakákoliv jiná home invasion. Navíc pro Pullmana mám speciální slabost, takže já si rozhodně nestěžuji.

plakát

Extracurricular (2018) odpad!

Sračka, která se sice nerovná těm klasickým, naprosto nesledovatelným, amatérsky natočeným blbostem (Camp Dread, Ludo, Cry Havoc...), ale stejně to pro mě bylo utrpení. Člověk v tomhle případě čeká nějaký zvrat, nějaký děj, který se rozjede, jenže ono se v podstatě celou dobu neděje vůbec nic a je to přesný opak toho, než si sledující slibuje. Nechci to tu rozebírat do detailů, protože bych hodila velký spoiler, ale při sledování to myslím každého napadne. Měla jsem chuť vyhodit notebook oknem, a rozhodně ne z pozitivního hlediska. Nikdy víc.

plakát

Cry Havoc (2020) odpad!

Nenapravitelná sračka typu Camp Dread... Navíc řádně hnusný obraz, divné efekty, nulový příběh a brutálně nesympatičtí herci, když nepočítám detektiva a tu jeho dceru ze začátku. Konec taky naprosté fiasko. Achjo.

plakát

Awoken (2019) 

V pohodě. Démonické filmy o posedlosti jsou víceméně na jedno brdo, ale kombinaci se spánkovou poruchou jsem viděla poprvé. Opět je tu ta věc - když něco nevidíš, neznamená to, že to neexistuje. Zajímalo by mě, kdy se tohle lidi naučí. :-)

plakát

Nelítostný Parker (2013) 

Souhlasím s komentářem svého kamaráda (Ouwen), film není až tak akční, postavy nejsou extra zajímavé a příběh je celkově dost ohraný, ale nenudila jsem se ani chvíli, jelikož to u filmu se Stathamem asi ani nejde. Bezkonkurenčně jeden z nejlepších herců. Mimo jiné to tady velmi slušelo Jenni.

plakát

Slunovrat (2019) 

No... Po zhlédnutí druhého filmu tohoto režiséra jsem o to více přesvědčená, že jeho tvorba mi nesedí, ale musím uznat, že tento film mě chytl o něco víc, než Hereditary, po kterém jsem měla chuť se zabít minimálně ještě další měsíc. Midsommar není sám o sobě špatný film, ale už jen ta délka je velký problém. Je strašně dlouhý, nepřirozeně dlouhý, až tak moc, že jsem v půlce nevěděla, co se stalo na začátku. Dlouhé filmy mi nevadí, pokud mají pořádný děj, který se dá užít celou dobu, jenže tady to prostě není. Na 2* to je, ale více bych nedala, ani kdyby mi někdo zaplatil. Navzdory tomuhle všemu, komunita byla zvrácená dost, takže se na to nějak dalo dodívat, avšak jednou asi stačilo.

plakát

1BR (2019) 

Dobrovolně jsem neviděla Slunovrat, tudíž nemůžu posoudit jakoukoliv podobnost těchto dvou filmů. Slunovrat jsem neviděla z důvodu, že jakýkoliv scénář s komunitou nikdy nebylo nic pro mě, ale po zhlédnutí totohle jsem zjistila, že to není až tak špatné. Na základě 1BR tedy plánuji kouknout i na Slunovrat a uvidím, co vyleze z toho, jelikož plno uživatelů zde píše o podobě. Konec to trošku pohřbil, ale účel to splnilo - nenudila jsem se.

plakát

Řbitov zviřátek (2019) 

Asi lepší než originál, ale pekelně nasírací konec...