Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Thriller
  • Komedie

Oblíbené filmy (10)

Nezvaná

Nezvaná (2009)

Neskutečné! Tohle mě bavilo tak neskutečně moc, že lituju, že to netrvá dýl, nebo to nemá druhý díl. Nejspíš se na to budu muset podívat znovu. A ta pointa, ten konec! Jeden z nejlepších filmů, co jsem viděla!

Temné vody

Temné vody (2005)

Naprosto dokonalý film, už jen proto, že jsem ho našla po tolika letech. Jako malá jsem ho viděla s babičkou, která je už bohužel pryč, a hledala ho snad celých 10 let. A včera mi taťka poradil, a konečně jsem se mohla podívat. Film tak úžasně vymyšlený, mnohem lepší než Japonská verze. Nemám opravdu žádné výčitky, film bez chyb a film, na který nikdy nezapomenu. Kdyby šlo dát více než 5*, s radostí to dám.

Oni

Oni (2008)

Uživatel Bestlama to totálně vystihl. Jeden z mojich nejoblíbenějších hororů. Miluju, když se můžu u hororu bát, ale moc často se mi to právě nestává. Jenže tady, jsem se klepala snad do posledních minut. Ty masky byly příšerné (v dobrém slova smyslu!) A bylo to celé neskutečné! Koho by nezamrazil fakt, že je to podle skutečnosti? x)

Ďábel

Ďábel (2010)

Naprosto souhlasím s komentářek TheMaker - absolutně jeden z nejlepších hororů za poslední dobu. Napínavé, tísnivé, věrohodné... Co víc si přát? Víc takových filmů! A režisérovi ocenění!

Dismissed

Dismissed (2017)

Střelím sem těch 5 hvězd, protože film, který nahlédne takhle hlouběji do mysli psychopata, což je pro mě naprosto fascinující věc. Co jsou schopni lidi udělat druhým i kvůli malichernostem je nepochopitelné a tenhle film na to docela dost poukazuje. Skvělý nápad, skvěle podaný nápad.

Zlověstné ticho

Zlověstné ticho (2007)

Jeden z absolutně nejlepších hororů vůbec, nemám žádné výčitky a navíc soundtrack je nádherný, jednoznačných 5*!

Upgrade

Upgrade (2018)

Hah, Stem by se mnohdy docela hodil, co? ;-) Velké překvapení, nečekala jsem, že tenhle film bude něco pro mě a pustila jsem si ho s pochybami, nakonec se ale ukázal pravý opak a já tu musela naprat 5*.

Experiment Belko

Experiment Belko (2016)

Tenhle film mě kdoví proč zasáhl hodně do psychiky, ale na druhou stranu to ještě přidalo na hodnocení. Výborný film, se zvláštním námětem a tak. A navic, Goldwyn je tak sexy, že film snad ani špatný být nemohl.