Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (15)

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

Překvapivě to není vyloženě špatné, navíc na rozdíl od prvního dílu jsem to po pár minutách nebyl nucen vzdát. Spoustu věcí je špatně, někdy slabé herecké výkony,tu do příběhu zapasujeme něco, co vůbec, ale vůbec nedává smysl... on vlastně ten příběh sám o sobě ani moc smysl nedává, ale to nevadí. Je to počin, který si najde své diváky, čtenářky knih si na konci spokojeně povzdechnou a hlavně je to něco, co má možnost obměkčit puritánství v některých ložnicích.

plakát

Bratříček Karel (2016) 

Lidé upřímně plačící a tleskající na konci projekce. Ten film je dobře natočený, pojednává o úžasném člověku a hlavně má smysl.

plakát

Hiphop-erace (2014) 

Příjemně ubíhající počin se zajímavým tématem. Kdo by to byl řekl že staříci jsou ochotni něco takového provést a ještě s tím slavit úspěch? Pochybuji, že by na to čtenáři csfd měli odvahu (já ji nemám).

plakát

Dva dny, jedna noc (2014) 

Téma to je zajímavé hodné zfilmování, no provedení pokulhává. Hlavní protagonistce nejsem ochoten věřit ani nos mezi očima, natož to, co by měla celou dobu prožívat. A o postavě, která padne hlavní hrdince k nohám a začne líbat zemi, po které chodí platí to samé.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Tohle je film, který vás donutí zapomenout na tu kupu podivností, které se dostávají do kin. Kdo máte šanci, běžte na to. A pokud si ssebou vezmete plechovku s benzínem a necháte ji pomalu větrat někde pod sedadlem, ještě si ten zážitek vylepšíte.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Pokud první půl hodiny člověk naprosto vážně uvažuje o opuštění sálu, je něco špatně. 3d mi bylo nepříjemné, z děje na zvracení a pokud některá postava otevřela pusu, měl jsem chuť zacpat si uši (ano, měl jsem to potěšení vidět v českém znění). Naštěstí v momentě kdy se všichni se všemi mlátí a nic neřeší, je to celé relativně koukatelné.