Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Babe

Babe (1992)

Tenhle film zbožnuju je totiž o nejznámějším a do jisté doby nejlepším basedbalistovi své doby .Navzdory své né velké iteligenci byl velice štědrý a podporoval dětské domovy sám vyrůstal od jisté doby také bez rodičů . A přesto byl velmi talentovaný a uznávaný sportovec který žil naplno až do konce Babe byl a bude vždy vzorem pro všechny ve světě sportu.

Osm mužů z kola ven

Osm mužů z kola ven (1988)

Tenhle film je tak trochu pro ty co už baseballu rozumí a znají jeho dějiny. Prodaný zápas zápas pojednává o korupční aféře z roku 1919 kdy tým Chicago White Sox byl obviněn z záměrné prohry poté byl překřtěn na black sox .Vše je zde mezi roky 1919-1921 .

Hřiště snů

Hřiště snů (1989)

Tenhle film je základním kamenem a zároveň měřítkem kvality filmu o basedballu a Kevin Costner v něm exceluje konec konců jako ve všech svých sportovních filmech .

CBGB: Kolébka punku

CBGB: Kolébka punku (2013)

Bezva film o majiteli klubu kde začínali ty největší hvězdy např , Ramones ,Iggy pop,Patti Smith Group..... a mnoho dalších. Celkově je film velmi dobře natočen a u obyčejného diváka který není fanouškem punku si myslím že dobře pochodí.

Angel-A

Angel-A (2005)

Tady jsem byl překvapen jak silní příběh může nikdo vytvořit plus kamera a černobílá barva to člověka dokáže úplně odrovnat .

Heavy Metal

Heavy Metal (1981)

Velice zajímavě pojatý animák na svoji dobu bezva .Hudba super něco úplně jiného než dnes .

Pásky z Nagana

Pásky z Nagana (2018)

Do dneška si pamatuji to nadšení jak všichni si natahovali budíky na ráno aby stihly zápas nebo si braly dovolenou popřípadě se koukalo i ve školách nebo do ni ani nešli a když jsme vyhrály tak se slavilo fakt dlouho a pořádně pár známých jsem nevyděl díl jak týden a ta radost z turnaje století v nás přetrvala do dnes nebo alespoň ve mě a všech co to tenkrát sledovaly navíc to ohromně stmelilo národ a byly jsme na sebe alespoň jednou hrdý .