Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dobrodružný

Recenze (437)

plakát

Hry bez hranic (1965) (pořad) 

Když jsem byl malý, tak jsem tyhle hry dosoval hltal a fandil před televizí jak kdyby to byl hokejový zápas :D Je škoda, že dnes se již takovéhle soutěže u nás nepořádají.... V USA mají WipeOut a v Číně Ninja Warrior, ale my nic....

plakát

http: (2010) odpad!

Viděl jsem "to" na MFFKV a kdyby na konci nebylo napsáno Poland, tak bych na 100% řekl, že je to ruský. Je to hnusný, ubohý a blbě natočný.... Zde se opravdu nedá nic najít:0%

plakát

Hudbu složil, slova napsal (2007) 

I přesto, že H. Granta i D. Barrymore mám rád, tak tenhle film, mě prostě nedokázal naladit do té správné atmosféry. Koukat se na to dá, občas se zasmějete, ale nic extra od toho nečekejte. Z momentálních 65% bych ještě takových 15% strhnul.... 50%.

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

Krásná rodinná podívaná s dokonalou kamerou, úchvatnými mechanickými záběry a skvěle zahranou hlavní rolí. Nicméně jsem po skončení neměl ten mrazivý pocit z dokonalého filmu. Prostě jak říkám je to hezké, ale něco podstatného mi tam chybělo (nevím jestli to byla přímočarost či něco jiného, ale něco mi tam prostě nehrálo). silných 85%.

plakát

Humr (2015) 

Film jak z jiného světa s neotřelým dějem, kdy si člověk uvědomí, že je rád za momentální společnost, která žije uprostřed obou extrémů. Po skončení filmu vás nutí myslet jak byste se v takovémto světě zachovali vy a pro jaké zvíře byste se rozhodli....

plakát

Hunger Games (2012) 

Knihu jsem nečetl a proto hodnotím tak jak hodnotím ;) Až na dvě věci které jsem nepochopil zde všechno sedí a ladí tak jak má. Mladí herci zvládli své role opravdu bravůrně, nemám jim co vytknout. Děj je svyžný a bez hluchých míst, ikdyž má přes dvě hodiny. Scénář i režie jsou na tom stejně jako herci, prostě krásná podívaná až na těch pár věcí, co nejsou vysvětleny... 93%

plakát

Hurá do džungle! (2003) (seriál) 

Tak mě se to tedy líbilo. Tady nejde o to, aby animace byla brilantní (ovšem špatná rozhodně neni),ale hlavně abyste se pobavili, což Jungle Beat rozhodně splňuje. Já osobně jsem se u některých scén třískal smíchy ;)

plakát

Chicagský tribunál (2020) 

Opět se potvrzuje, že Amerika má velké soudní, politicky ovlivněné procesy v krvi a umí je i skvěle ztvárnit na plátně, stejně jako Frost vs Nixon, nebo Philadelphia, tak i The Trial of the Chicago 7 je skvělé herecky, hudbou, režijně i scénáristicky (ještě aby ne, když je to založený na skutečných událostech) zvládnutý pohled do americké justice.

plakát

Choking Hazard (2004) 

Navzdory hodnocení bych to označil za vydařený, parodizující béčkový film. U některých replik jsem se smál víc než u leckterých komedií. Nesmyslnost a pohodovost z filmu přímo čiší a pokud překousnete prvních pár minut, tak se můžete těšit na hromadu přehnaných situací, kravin, fylozofických řečí a hlavně nezapomenutelých replik jako: „Cože? Zombie, že jsou ohroženej druh?“ „A kolik jsi jich ve volný přírodě viděla?“ ;) 80%.

plakát

Insider: Muž, který věděl příliš mnoho (1999) 

Velice vydařený filmový počin, kde mi bohužel nesedlo pár věcí. Tedy, osvětlovač byl naprosto příšerný (tam kde je "velký detail" (jen obličej)) mi připadalo jak kdyby postavy měli reflektor metr od tváře a dostávali tak nepřirozeně bílou až mrtvolnou barvu tváře a tam kde je až příliš tma tak tam se to radši vůbec neosvětlovalo. Dále k mému sklamání mě Russell Crowe nepřesvědčil o odpovídajícímu věku hrané postavy. Jeffrey Wigland měl být 55ti letý pán ale bylo hodně vidět, že Russellovi je teprve 34 let, ale to je tak jedíný co bych mu mohl vytknout. Poslední věcí co mi naprosto kazilo film bylo neúnosných 34°C v kterých sem se přímo vařil. Jinak naprosto bezvadný film točený podle skutečných událostí. Je škoda, že si film nevydělal alespoň na původní rozpočet, jelikož filmy tohoto formátu bych velice rád uvítal ve větším měřítku. Dvě a půl hodiny uběhlo velice svižně a nikde jsem nezaznamenal mrtvé pasáže, nejen proto dávám 89%.