Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Tak tento seriál mě dostal. Už po třetím díle jsem si ho oblíbil a nemůžu se dočkat další série. Výborné filmové zpracování, které jenom potvrzuje vzrůstající kvalitu americké seriálové tvorby, kterou mám v poslední době raději, než tu filmovou. Dexter je postava , kterou jsem si hned oblíbil a vžil se do jeho pocitů, které vlastně ani neexistují. Jak moc nemusím kriminálky, tak tahle mě nadchla, což je zásluha hlavně jejího netradičního pojetí, kdy sériový vrah je vlastně kladný hrdina. Jenom škoda, že jsem tento seriál objevil zrovna ve zkouškovém období.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Můj asi nejoblíbenější sitcom. Jsou zde skvělé postavy a když přežijete zpočátku pár trapných vtipů a zvyknete si na jeho styl, tak si ho zamilujete. A ještě má taky výborný soundtrack. - "I´m no superman."

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Humor ad absurdum. Naprosto geniální scény střídají nudné a trapné vtípky. Tvůrci parodují zejména filmy a seriály, ale nezastaví se před ničím. Ať už je to známý politik, celebrita, nebo dokoce Bůh, Ježíš či Hitler, prostě nikdo nezůstane ušetřen. Miluju dialogy mezi děckem a psem. Jenom škoda, že se nechytám u některých amerických reálií. Ale celkově je to můj neoblíbenější animovaný seriál, a to jsem si myslel, že Futuramu nic z trůnu nesesadí.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Americká verze sitcomu se sofistikovaným humore, která i přesto, že nedosahuje kvalit některých britských kolegů a občas sklouzává k tradičnímu klišé, hodně baví. Jednoznačně nosnou postavou tohoto seriálu je Sheldon, který je v podání Jima Parsonse opravdu skvěle zahraný. Pár světlých momentů má taky Wolowitz, ale zbytek mi tam po většinu času připadá spíše jenom jako komparz. Ale když už nic, tak si člověk alespoň osvěží pojmy jako Dopplerův efekt nebo Schrödingerova kočka, a to není nikdy na škodu. Jenom mi nejde do hlavy, proč by teoretický fyzik, potažmo jakýkoliv nadprůměrně inteligentní člověk, tak lpěl na komiksech.

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Čím víc dílů vidím, tím se mi tento seriál zdá lepší. Ze začátku trochu rozpaky, ale ve druhé sérii už super. Další hodně zábavný seriál.

Mistři švindlu

Mistři švindlu (2006)

Skvělý dokumentární seriál na BBC. Do detailu propracované triky, podvody a krádeže natáčené skrytou kamerou. Tři profesionální podvodníci ukazují, jak pomocí lidské lhostejnosti, nepozornosti, hlouposti a hlavně důvěřivosti za velmi krátkou chvíli snadno získat značné peníze. Ale hlavně ukazují divákům, čeho jsou skuteční podvodníci schopni a jak jim a jejich trikům nenaletět. Alex je zkušený a zručný podvodník, který může krást přímo pod nosem oběti. Paul je expert na podfuky v hazardu. Jess je velmi sexy, vypadá mile a nevině, ale miluje klamání, zvláště opačného pohlaví. The Real Hustle můžu jedině doporučit. Pamatujte: Všichni lidé v tomto seriálu byli skutečně okradeni a poté, co byly jejich peníze vráceny zpět, souhlasili s tím, že záznam může být odvysílán, abyste se i vy mohli vyhnout napálení stejnými podfuky.