Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (43)

plakát

Kdo přežije (2000) (pořad) 

HLÁŠKY Z BORNEA: ..jedinej důvod, proč bych si sem do džungle přines bibli, a to jsem věřící je, že bych potřeboval toaletní papír.. ..bílou kamarádku jsem neměla už od střední, vlastně nemám žádnou bílou kamarádku.. ..takhle se má začít den, stolice z těla ven! dobrá práce.. ..ženský jsou nejblbější hned po kravách.. ..jestli nás sledujou teplouši, co maj zálusk na nadržence, tak jeden tu je.. ..Pokaždý když někoho vyhodíme, je to předem domluvený a kdyby někdo couvnul, tak bych mu musel prokopnout koleno.. ..držím se při hlasování abecedního pořádku.. ..já ho měl rád, než řekl, že je teplouš.. Až se vrátím domů a má žena se zeptá, s kým jsem tu byl, řeknu, že s gejem, který tu většinu času pobíhal nahý.. Je to sranda sledovat Borneo - 12 let zpátky, kdy Jeff utíná kmenovou radu, protože strašně prší - Chce se někomu v tom lijáku mluvit? :) a sám mokrej jako slepice čte rozpitý hlasy a dokonce dovolil hráčům se schovat než se vrátí do tábora.. Výběr hráčů v Borneu je úlet jako vždycky, starý americký chlápci z námořnistva nebo přošlý Vietnamem, nějakej ten teplouš a nakonec náboženskej fanatik a pečený krysy - prostě klasika :) Je to vážně zajmavý, co se v porovnání s novejma řadama ve skupině řeší, o čem spolu lidi mluví, teda hlavně co kamera zprostředkuje divákům.. co v tý době prošlo na obrazovku.. První hlasování po sloučení lidi řešej, že hlasování bylo komplot, že lidi z kmene Tagi maj spojenectví, to snad ne!!! fakt sranda :) 5 hvězd patří celýmu konceptu Survivora, Borneu jen 3,5*

plakát

Nouzový východ (2008) 

Viděla jsem tenhle film před třemi roky a nijak zvlášť mě neoslovil, ale dnes měním hodnocení na 4*. Je to tak, že jsou filmy, na který člověk musí dospět nebo je vidět prostě v ten správný čas. Kate i Leo jsou nej.

plakát

Kdo přežije - Mikronésie (2008) (série) 

Tahle série byla perfektní hned od začátku, favority jsem znala všechny kromě holek z Vanuatu, a že to fakt byli super favoriti a s fanouškama sjem se postupně seznamovala. Stala se z toho ale luxusní čarodějnická seance. To co tam ty čubky všechno těm chudákům chlapům provedly no fakt hukot. Když mi vyřadili favorita Ozzyho, byla sem fakt naštvaná, když odešel James, tak taky. Ale nejvíc jsem soucítila s Erikem, když si ho vzaly na paškál a přiravily o náhrdelník, respektive řvala jsem na něj, ať neni blbej a nic jim nedává :) Vítězství Parvati mi neva, ale fandila jsem Amandě.. Mikronesie rules!

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Skvělej časonápad, vizuálně vyvedenej, dotaženej do každýho detailu, počínaje půjčkama, časovýma zónama a konče prochlastánim vlastního života. Bohužel příběh samotnej je o ničem, bez žádný gradace, bez něčeho zásadního.

plakát

Kdo přežije - Čína (2007) (série) 

Čína jako prostředí se mi moc nelíbila, mám ráda série u moře.. Hodně vtipný bylo hledání imunity a posléze přesvědčená Jamie s destičkou, co našla pohozenou na zemi :) Rozhodně největší nesympaťačka pro mně byla Courtney, naprosto nesnesitelná a neschopná. Ve finále bych fandila Amandě, ale uznávám, že mormonský homosexuální steward byl přesvědčivej a vítezství si vokecal bravurně. James byl super. Ale celkově pro mě Čína patří mezi slabší série, mám oblíbenější.

plakát

Farma (2012) (pořad) 

Na Farmu jsem začala koukat až od půlky nebo ještě později, dávám tři hvězdičky za výběr lidí. Myslim, že v žádný reality show neměla Nova lepší skupinu hráčů..

plakát

Kdo přežije - Cookovy ostrovy (2006) (série) 

Perfektní řada, pro mě the best.. Super začátek, super prostředí, Ozzy největší borec, kterej měl na kahánku a dostal se až nakonec, Yul fakt chytrej a slušnej týpek.. kruťák Žiďák chudák nejhorší postava, přitom v jinejch řadách se našlo víc krys.. nádherná příroda.. chci na Cookovy ostrovy :)

plakát

Kdo přežije - Fidži (2007) (série) 

Začátek na Fušálu byl zdlouhavej, nemastnej, neslanej, hnusný moře.. záměr luxusu oproti totální chudobě byl dobrej, ale nepřinesl podle mě to, co bylo zamýšleno. Následné přeskupování lidí mnohokrát zamíchalo kartami, což bylo fajn. Od začátku se mi líbil Earl, Michelle, naopak nejotravnější čarodějnice Lisi dostala pěknou čočku po přeoraginozování kmenů. Dreamz fakt úplnej mentál a navíc prodejná svině z ulice. Nejhorší na tom bylo, že mu to fakt nepřišlo špatný.. naopak. Díky němu, ale i dalším měla závěrečná kmenová rada fak koule a drajv. Já jsem hodně fanfila Alexovi, bohužel měl smůlu.. Naopak Yaumen mě moc neoslovil, ale musim uznat, že to byl borec.