Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Věčný neklid (2012) (TV film) 

Skvělé špionážní drama jak jinak než od BBC. S krásnou Hayley Atwell jako Evou Delectorskay, mladou ženou, která se po smrti svého bratra stává špionkou britské vlády, a postupem času zjišťuje, že se nedá věřit opravdu nikomu a zaplétá se do něčeho, z čeho nemá vyváznout živá. A která i skoro po 30 letech žije ve strachu o svůj život. Příběh se tedy rozvíjí v 70. letech, kdy už má dospělou dceru (Michelle Dockery), která vůbec netuší, že její máma byla výnikající špionka za druhé světové války, a která bojovala o svůj život a jak se zdá, stále nemá vyhráno. Mimochodem, ta rána tužkou parádně sedla!

plakát

Místo nahoře (2012) (TV film) 

Cena BAFTA za nejlepší mini-sérii roku 2013.

plakát

Hospoda Jamajka (2014) (seriál) 

Daphne du Maurier mě očarovala právě svou Hospodou Jamajkou, a od poslední stránky této knihy, jsem jen netrpělivě očekávala její nové filmové zpracování. A když už konečně a ještě k tomu navíc v produkci BBC a s Jessicou Brown Findlay, byla jsem naprosto spokojená. A pak ke všemu ještě Matthew NcNulty (The Paradice, Room at the Top) jako Jem Merlyn, byla jsem si jistá, že to bude stát za to. Přiznávám, takovou atmosféru jaká byla v knížce, tento film jen stěží má, ale co je pro mě podstatné je, že Jem (Matt) a Mary (Jess) se k sobě hodí perfektně, tak jak jsem si to představovala.

plakát

Rozvodová záležitost (1932) 

První film Katharine Hepburn, a ona už hned tak suverénní a působivá!!! John Barrymore a jeho změny nálad úžasné. Komorní drama s jasnou a výstižnou zápletkou, která by však při delší stopáži ubývala na síle a stávala se nudnou. A na úkor zbytečných obav Sydney (K.H.) ke konci, je to příjemný film, který jsem ráda viděla.

plakát

Dust (2013) 

Co asi může chtít takovej ošuntělej chlap po matce s dcerou? No, na konci budete, troufám si říct, nevěřícně zírat.

plakát

The Promise (2011) (seriál) 

Ač na závažnost celého tématu, jsem byla vtažena do děje takřka od první vteřiny. Ať už svou hloubkou, reálností, lidmi, osudy nebo pocity, kterými na mě tento seriál zapůsobil a stále působí. A na konci, když už se Erin konečně vrátila domů, jsem se jen modlila, aby byl Len stále naživu.

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

No teda, nečekala jsme tak velkou porci vtipný vtipů a zároveň se ptám: Neměl by se tento film spíše jmenovat Loki: Temný svět? Protože Tom alias Loki válí.