Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (198)

plakát

Pokání (2007) 

Kvalitně natočené, ale celkově mě to vůbec nebralo. Není to film pro každého.

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Jako hezké, ale myslel jsem, že to bude o životě Carla a Elis. Nakonec byl jejich život v 5ti prvních minutách a pak to bylo - no nic moc.

plakát

Počátek (2010) 

Nelíbilo se mi, nechytlo, musel jsem po chvíli vypnout. Tu jednu hvězdu dávám za to, že to je bezesporu kvalitní film, ale rozhodně ne pro každého.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Nedá se jinak než za plné hodnocení. Zkráceně .. Jsem fanda, Star Wars svět je pro mě srdcovou záležitostí. Na filmu se mi pár věci nelíbilo. Zejména teda hlavní záporný hrdina filmu - Kylo Ren. Nevadí mi rozpolcenost, ale jeho slabota, kdy ho porazí i bojem naprosto nezkušená holka. Jak mít z takového hrdiny respekt? To skoro nejde, takže ho pak člověk bere na lehkou váhu a filmu to škodí, to rozhodně .. o vizáž by ani tak nešlo, jak někteří zmiňují, myslím si, hlavně ty činy jako na začátku filmu, kdy byl krutý a nekompromisní. Celkově bych si přál, aby zlo bylo velmi, velmi slné a nahánělo hrůzu. Ze začátku byli velmi dobří i Stormtroopeři, před kterými se muselo utíkat, později už zase jen loutky čekající na smrt, které občas vystřelí úplně mimo. Chci více temna. Jinak se mi ale film líbil nadmíru, je úžasný a štve mě, že další díl je naplánován až na rok 2017.

plakát

V hlavě (2015) 

Nápadité velice, vtipné moc ne.

plakát

Rain Man (1988) 

Film se mi nelíbil. Možná to mělo hloubku, tedy nejspíše ano, ale moc jsem ji nepochopil a nějak mě zkrátka nevtáhla. Bylo by to za mě na 2*, ale opravdu z toho filmu jde cítit, že to není jen nějaká rychlokvaška, proto 3*.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Zvláštní film. Nebylo to rozhodně špatné, ale znovu bych se na to asi nepodíval.