Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Gran Torino (2008) 

Doporučuji vidět tento film v originále. Český dabing je vynikající, ale některé věci se prostě nedají přeložit. Pan Eastwood je pan herec a režisér. S každým jeho novým filmem se těším na skvělé zážitky. Film Gran Torino je chvilkami tak humorný (výborný hlášky) až vás to dožene k sentimentální, ubřečené náladě. Na konci filmu jsem chvíli seděla v kině a přemýšlela jsem, že staří lidé by se sakra neměli podceňovat. Někdy zaslepenost a netolerance nás vede k hrůzným činům. Krásný film!

plakát

Biutiful (2010) 

Ráda koukám na Španělské filmy, které nemají v pozadí Hollywodské producenty. Velmi zajímavá kamera, neskutečný herecký výkony a smutný příběh, který je realitou všedních dní.

plakát

Jdi a dívej se (1985) 

Tento film jsem viděla před několika lety a když se mě zeptáte, který první film se ti vybaví, když se řekne válka tak to je tenhle. Je to drsná realita, velmi skutečný, skvělý prní herecký výkon Alexeje Kravčenka. Jestli někdo umí dělat filmy o válce, jsou to rusové! Nic tak reálného a skutečného jsem neviděla, a to jsem viděla hodně válečných filmů.

plakát

Wanted (2008) 

Asi každý by měl chvíli po shlédnutí filmu vydržet s hodnocením, já si na papír napsala odpad, to dvou dnech hodnotím dvěmi hvězdičkami, ale to opravdu jen kvůli zvuku, skvělé grafice a Freemanovi. Jinak nic neříkající Angelina, hubá až na kost, nereálná story, kde čtou z vlákna jména lidí, které zabít, hmmm nevím, asi jsem náročná.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Z prvu, když jsem viděla plakát na zastávce, chvíli jsem na to koukala a říkala si, ten Tom Hanks už hraje v dětských filmech? Ale po zkouknutí recenze jsem zjistila, že opravdu o pohádku se nejedná. Musím říct, že všechny děje, které příběh vypráví mě doslova dostaly. Mají šťávu, styl a hlavně příběh, který vám dojde až na konci. Ale chce to být opravdu pozorný divák :-) Masky jsou na jedničku, musím přiznat že jsem pak googlovala, abych zjistila který herec hrál v jakých rolích.