Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

V srdci moře (2015) 

Podstatne prijatelnejsi nez Melvilluv roman. Pro mne jako namornika a romantika nadhera.

plakát

Chvilky (2018) 

Paradni herecky projev Jenovefy. A hlavne dialogy dcera matka, dcera babicka, dcera otec. Nalozene rodinne břimě na mladou holku. Skvele zpracovane.

plakát

Malé ženy (2019) 

Tak pry nemuzu byt tak bezcitny, kdyz me zensky roman takhle dostal. Skvela rezie, casova nesouslednost neni pro vsechny, ale udrzuje divakovu pozornost, holywoodske hvezdy nejvetsiho kalibru skromne ve vedlejsich rolich podporuji perfektne slapajici tym mladych herecek. Vsechny jsou skvele, ale Florence Pugh ziskala me sympatie nejvice. Nadherny film.

plakát

Bolest a sláva (2019) 

Nadherny film. Skvely vizual, citliva rezie. Vyborny Banderas. A ten zaver....bravo!!!

plakát

Zlodějka knih (2013) 

Za me malo autenticke a oroti knize vyrazne zjednodusene. Bohuzel anglictina. Verim , ze nemecka studia by knihu dokazala pretocit lepe nez holywood. Hlavni hrdinka spis jako by vypadla z modniho casopisu nezli valkou stradane decko. Presto vse je to mily dojaček na cestu do letadla.

plakát

Cirkus Columbia (2010) 

“Zblaznil jsi se” ? “Ne! Ja jsem blázen dávno”. ... Krasně lidský film v přetěžké době jihoslovanské. Na Jelenu se fakt moc dobře kouká.

plakát

Tančírna na hlavní třídě '59 (2018) (seriál) 

Skvělá atmosféra padesátých let i nálada v poválečném Berlíně. Nejvíce mě fascinovala ambivalentnost postav. Já zažít taková příkoří byť od členů rodiny ,tak už s nimi nepromluvím. Skvělá konfrontace staré a německé muziky s novou americkou vlnou , výborný výkon Cladie Michelsen a postavu Moniky si musí zamilovat každý . 5 hvězdiček stejně jako u předchozí řady.

plakát

Odhalení (2019) (seriál) 

Úžasný výkon Joey King.

plakát

Dva světy - You to You (2019) (epizoda) 

Vse skvele zapada do sebe. Vse se vysvetluje a ja zacinam drzet palce Mire. Jinak JK Simmon skvely herecky vykon. Serial je svym propracovanim, logikou, castingem, atmosferou, a nakonec i svym scifi motivem vic nez na 5 *.