Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (36)

plakát

Moonfall (2022) odpad!

neplatí fyzika, chemie, biologie, sociologie ... tady se platí pouze za vstupné. Myslím, že tu tohoto filmu je nutno užít slavné Cimmrmanovské: "Nedělat přestávky, jinak utečou!" Dokoukáno za cenu rozmačkaného tlačítka Forward, skřípotu zubů a ztráty části lebečního porostu. To se prostě nedalo!!!! Utíkejte, neohlížejte se a prostě zdrhejte!!!

plakát

Yakamoz S-245 (2022) (seriál) odpad!

Ty kdož máš rád reálnou fyziku, reálnou postapo atmosféru, dobré dialogy a nevykradené myšlenky, UTÍKEJ !!! TADY NETFLIX SKUTEČNĚ ZKLAMAL

plakát

Modelář (2020) 

naprosto nevěrohodné, kdy filmaři naposledy viděli dron? téma naprosto mimo dobu, tupě bez jemného stupňování či odhalování kopírující posledních 20-30 let omílané téma. Jít na to do kina, dát cca 200, tak požaduji peníze zpět. Česká kinematografie je posledních mnoho let ostudná černá díra na peníze - CELEBRITY :D :D :D

plakát

Údolí slz (2020) (seriál) 

Tak z našlápnuté věci udělat ruský propagační matroš, to chce kus umění. Neverohodné, tankové souboje, kravina. Taktické pasáže? To mysleli jako opravdu? Blábol, překračující hranice představivosti. Jsem šťasten za tlačítko Forward.

plakát

Uri: The Surgical Strike (2019) odpad!

tohle prosím už nikdy ... akce klasického bolywoodu ... technické vybavení, styl vedení přepadení ... my před 30 lety s dřevěnými samopaly a výbuchy granátů pomocí držky .... Ratatatatata po několika minutách a posunech jsem z toho měl hlavu jak Hellboy, kterému stopli pilník na rohy UŽ NIIIIIIKKKKKDDDYYYYY !!!!!!!!

plakát

Anihilace (2018) 

tyhle natahovaný rádoby scifi nemám rád, byť se herci snažili, tak výsledek je nudný a nedomrlý. Scénář se měl více zaměřit na děj a obsah, než na rádoby nerdské rozbory ptákovin ve flashback provedení. Asi je to aktuálně nový styl Holywoodu - nudit za nízké náklady s velkým ziskem. Interstelar nebo Příchozí využily potenciál mnohem lépe. Navíc Natálka jako vojanda, to už přehánějí s tou všestraností herců - málem se zlomila, když tahala lehkou M16 případně M4.

plakát

Chvilky (2018) odpad!

pokud máte rádi typ filmů pro spaní, kdy čekáte na nějaký vývoj nebo vůbec smysl, a nic nepřichází a z ničeho nic titulky, tak je to přesně pro vás. Za mě nuda na n-tou

plakát

Occupation (2018) odpad!

Nic nefunguje, dejte mi těch 6mUSD a možná i míň, několik loutek a budete se bavit mnohem víc. Prakticky nefunguje fyzika, scénář, dialogy, výkony, grafika ....

plakát

Rudá volavka (2018) 

tak to je dějově nezkousnutelný, nic nefunguje, naprosto zastaralý přístup k mezinárodním vztahům, tendenční víc než Bondovky, akorát víc "erotiky" no spíše snahy o light porno. No pro uvažujícího evropana to musí působit jako bývalé ruské filmy s partyzánskou tématikou.

plakát

Singularity (2017) odpad!

prosím, prosím, prosím a to už i klečím ... uuuuuuuž neeeeeee !!! Když morgo a Katnis nahání a jsou naháněny v českých lesích, procházejí vesnicí, která je 100 let bez obyvatel, ovšem ve stavu včerejšího exodu, pokud hlavní postavy jsou oblečeny o 100 letech výpadku civilizace jak ze žurnálu, pak si tvůrci o nás musí myslet své, a nebo já si myslím hodně špatného o tvůrcích. Úchylný obtáhnutý scénář, vykradené postavy, špatné vše kolem triků, atd. Zabitý čas !!!!