Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (736)

plakát

Sicario 2: Soldado (2018) 

Pěkně temný masakr. Povedená taškařice, která není pro slabé povahy. Hodně syrové a realistické vyobrazení mexicko-amerických "vztahů". Kvůli atmosféře jsem uvažoval i o plném počtu, ale scénář je místy trochu děravý. Každopádně vynikající casting. Del Toro a Brolin jsou famózní.

plakát

Pašerák (2018) 

Film táhne Eastwood, o tom není sporu. Bez zajímavého charakteru Earla by film působil mdle, takhle místy hodně bavil. Fakt je, že scénář je dosti děravý. A divím se CE jako režisérovi, že si nepohlídal více věrohodnost vstupu do kartelu a taky zatýkačku. Fakt si nemyslím, že se polda bude bavit takhle se zločincem, i kdyby mu byl před tím jakkoliv sympatický. Celkově se ale jedná o kvalitní film, který stojí za shlédnutí.

plakát

Pot a krev (2013) 

Čistokrevná zábava pro otrlejší. Americký sen po kulturisticku se trochu vymkne a já někdy nevěřil, přestože se většina věcí opravdu stala. Michael Bay dokázal, že umí.

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Hooodně zajímavý film. První půlka mě bavila svým tajemnem, už už jsem chtěl tu krásku v nesnázích vidět. Oldman je prostě starý naivní muž, který si nepustí nikoho k tělu, protože ví, jak je zranitelný, když to s lidmi potažmo ženami neumí. Závěr byl víceméně bez překvapení až na trpaslici Claire. Stará Praha byla příjemným bonusem. Do plného hodnocení mi chyběl jen kousek.

plakát

Upgrade (2018) 

Nebylo to špatné, ale Upgrade ve mně zanechal zvláštní pocit lacinosti. A moc se mi nelíbil závěr.

plakát

Experiment (2001) 

Překvapivě kvalitní thriller. Když dostaneš funkci, zblbneš už za dva dny a pokud jsi dozorce ve vězení skončí to brzy zabíjením...

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Za mě dobře zpracovaný životopisný film bez většího překvapení. Kdo nemá rád písně Queenů, může být zklamán stejně jako ten, kdo zná osud kapely potažmo Fredieho Mercuryho. Mně tam zkrátka chyběl moment překvapení a nesdílím všeobecné nadšení jakkoliv se jedná o kvalitní podívanou. Slabší čtyři.

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Po druhém shlédnutí dorovnávám plný počet. Na poprvé se mi to místy zdálo trochu nudné a oceňoval jsem hlavně obrázky přírody, ale napodruhé jsem si vychutnal celou Supertrampovu cestu se všemi setkáními. Taky jsme chtěl utéct do divočiny, ale měl jsem strach, že nepoznám divokou bramboru, a tak jsem si to rozmyslel. Happyness real when shared, ale já dodávám - samota má taky něco do sebe.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Aha, tak na tohle chtějí lidi chodit do kina ... Nenaročná veselehra ze života. A vlastně mě to taky bavilo, ale nebýt páru Vetchý/Kostková, tak jdu možná i o dvě hvězdy dolů. Vetchého hlášky byly super, škoda, že mu další dva chlapi nedokázali konkurovat. Hofmannovi jsem tu vážnou pózu moc nevěřil a Polívka byl slabý jako čajíček, ačkoliv možná spíše chybou scénáristy. Kubařovou mám rád a ačkoliv hraje pořád dost stejně, tak ta její poloha se mi líbí a do těchto komedií sedne jak prdel na hrnec.Cekově lehce nadprůměrná zábava.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Lady Gaga je lepší herečka než by si člověk myslel, vlastně ve A Star is born byla skvělá, protože tak autentická. Cooper jí zdatně sekundoval. Příběh nebyl žádná pecka, ale ani nebyl špatný a písničky se mi vesměs líbily. Škoda té poslední, mnohem víc by se hodila intimní s kytarou či piánem. Vydařený film o jedné (vlastně dvou) pěvecké hvězdě. --- S odstupem dávám hvězdu navíc, něco z toho ve mě zůstalo a bylo to věrohodné ...

Ovládací panel
1 bod