Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (551)

plakát

Slídil (2014) 

Mrazivý zážitek. Ne že by kinematografie neoplývala nějakým tím psychopatem ztvárněným charismatickým hercem, ale tenhle má prostě originální a velmi aktuální koníček. A nejděsivější na tom je, že to na rozdíl od většiny filmových psychopatů nedělá ani tak pro vlastní potěšení, jako spíš na celospolečenskou objednávku...

plakát

Soudce (2014) 

Pod fešným povrchem a za tvářemi prvotřídních herců se skrývá jen ta nejprostší telenovela. Na papíře to muselo vypadat příšerně, takže je s podivem, že se tomu tolik lidského talentu upsalo.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Kvalitní seriál, kde hlavní roli hrají stát Louisiana se svým rázem a krajinou, a hned v závěstu McConaugheyho asociální detektiv Rust. Na škodu je naopak rozvleklost a překombinovanost. Film by tomu slušel víc.

plakát

Trabantem až na konec světa (2014) 

Sice to kluci (a holka) očas dost přibarvují k image svému, pokud možno co nejdrsnějšímu, ale dokument je to vynikající a je za ním vidět hromada práce.

plakát

Zmizelá (2014) 

Režijní styl Davida Finchera by byl opět na plné hodnocení, atmosféra je skvělá. Jen ta předloha je tak mocně přitažená za vlasy, až se místy ukazuje i nějaká ta pleš.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Asi bych i rozchodil tuhle partu sympaťáků, kdyby zůstali jen u poflakování a vzájemného popichování, z kterého jako by náhodou vznikl film o ničem. Ale proč pak proboha ten apokalyptický rozměr a "áčkové" megatriky?

plakát

Armstrongova lež (2013) 

Na dokumentu je zcela univerzální přerod z oslavné do inkviziční roviny. Sáhl bych i po páté hvězdě, kdyby režisér tolik neexhiboval a z nějakého důvodu si nemyslel, že je jednou z hlavních postav příběhu.

plakát

Bling Ring: Jako VIPky (2013) 

Nadále obdivuju režijní styl Sofie Coppolové, a až zase natočí film o jakkoliv zajímavých lidech, budu první ve frontě na lístky. Ale tohle plítvání talentem a penězi na film o zbytečných nickách moc nechápu.

plakát

Elysium (2013) 

Palec dolů pro Blomkampa za to, že se pustil do filmování scénáře, který snad někdo musel omylem objevit v zarezlém šuplíku "Odmítnuté projekty Sylvestra Stallona z 80.let". A palec nahoru pro téhož Blomkampa za to, jakou těm pár bezcenným cárům papíru vtiskl vizi.