Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Deokingtuheocheu

Deokingtuheocheu (2012)

Tenhle seriál je vážně jiný nejen svým zaměřením, ale i tím, jak příběh postupuje. Velmi dobře zahrané od Ha Ji-Won, ale podle mě největší kus práce odvedl Lee Seung-Gi, jenž skvěle zahrál krále a který projde v příběhu skutečně velkým vývojem. Za mě je to nejlepší a hlavně nejkomplexnější k-drama jakou jsem do teď viděl. Moje Jednička mezi korejskými seriály 100%.

Hojič

Hojič (2014)

Sáhodlouhý komentář, který bych tu mohl sepsat asi zkrátím do jedné věty. Fantastický seriál, který má úplně všechno co od k-dramatu očekávám.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Nejlepší a nejgeniálnější sitcom všech dob, míra závislosti je u tohoto seriálu opravdu vysoká a když přidáme vynikající postavy a hlášky máme tu neopakovatelnou záležitost která nestárne.10 z 10

Himssen yeoja dobongsoon

Himssen yeoja dobongsoon (2017)

Nejkomediálnější seriál co jsem dosud z korejské produkce viděl. Hlavního hrdinu jsem si oblíbil už v prvním díle a co se týče Do Bong Soon, tak ta byla v podstatě celý seriál úplně k sežrání. Hltal jsem jak hlavní komediální příběhovou linku, tak i vedlejší příběh o násilném únosci, kde se překvapivě tvůrci nebáli drsnějších scén. Nebavil mě snad jen příběh o indickém mnichovi, který byl dost nevýrazný. Seriál jsem zhltnul za necelé dva dny a přesně tenhle typ seriálů mě nejvíce baví. Dávám plný počet za skvělou zábavu a fantastické hlavní hrdiny, parádně roztomilou Do Bong Soon a rozverného ředitele Ahn Min Hyuna.

Třída z Itaewonu

Třída z Itaewonu (2020)

Po vážně dlouhé době jsem po dokoukání k-dramatu učinil zasloužený potlesk ve stoje. Itaewon Class je typ moderního k-dramatu, které by Korejci měli točit častěji a vyhýbat se zajetým stereotypům, které jsou často nechtěným prvkem mnohých diváků. Tvůrci nám ukázali, že mít hlavní postavy, které jsou tak trochu svině není nic co by nám divákům vadilo a právě naopak tím spíš ukazuje, že dokonale kladní hrdinové jsou v životě naprostá fikce. Herečka Kim Da-Mi předvedla podle mě nejlepší výkon z celého ansámblu a skvěle zahrála silnou vůdčí hrdinku, která se nebojí ponořit ruce do bahna a bez pardónu profackovat každého kdo se na ní špatně podívá a právě tyhle scény jsem si velmi užil. Ambiciózní moula v podání Park Seo-Joona byl taky skvělý a myslím, že dokázal dobře vystihnout naivní povahu jeho postavy, takže tady taky určitě palec nahoru. Scénář, hudba i prostředí ulice v Itaewonu byly parádní a já nemám moc co vytknout. Jsem rád, že nám Korejci dodávají seriály, které jsou odlišné od těch, které se točily dlouhé roky a byly plné šablonovitě tvořených postav nebo rodičů, kteří nemají nic lepšího na práci než dělat svým dětem dusno. Věřím, že budou točit více seriálů jako jsou Itaewon Class, Vagabond nebo Memories Of The Alhambra.Takže... Itaewon Class = paráda.

Chuck

Chuck (2007)

K tomuhle seriálu jsem přišel jako slepý k houslím, když jsem jen tak bezduše přepínal programy a zaujala mě scéna s generalisimem. Seriál mě nakonec opravdu nadchnul a hlavně neustále bavil. Tenhle seriál řadím mezi moje nejoblíbenější. 92%