Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (13)

plakát

Melancholie (2011) 

4* za vizual, hudbu a znovu za vizual. Svatební scenu jsem nepochopil ani trosku a urcite mi nebude chybet. Modrá nikoli zelená planeta je krásná a chtel bych ji mit jako nepravidelnou soucast vyhledu.

plakát

Discopolo (2015) 

JPRDL! Cóż niesamowitego. Coś takiego jest chyba możliwe nakręcić tylko w Polsce. Bardzo głupi musical w rytmie Disco Polo - muzyce której nikt nie lubi do tej pory niż nie ma dwie wódy w sobie. Jest to super głupie, super kitchy ale prawie genialne. Polecam. Na serio. --- JPRDL (to nemá asi preklad) ! Tohle se dá natočit asi fakt jenom v PL. Opravdu hloupý muzikál o hudebním stylu, co nikdo neposlouchá, dokud v sobě nemá dvě vodky. Ale mě to dakt bavilo. Super kýč v rytmě disco. Doporučuju. Fakt.

plakát

Uteč (2017) 

Trailer mě bavil tolik, že jsem šel letos prvně do kina. Prvních 80% filmu je super, skvěle budovaná atmosféra, výborně zahráno, ... ale pak mě to začalo štvát (zhruba od scény, kdy nemohla najít klíče). Např: Borec je připoutaný v křesle v místnosti s kamerou, ale nikdo si nevšimne, že si strčil do uší molitan; velmi zjednodušené zranění postav, kdy náhle vstanou a choděj, mluvěj, jakoby neměli díru v břiše; všichni se objevují přesně tam, kde by je člověk čekal. Toho závěru je určitě škoda, protože začátek je skvělý, takže asi nejvíc horor v tom filmu bylo, že vše je od MS a všichni používají pouze Bing, což mě tam štvalo úplně nejvíc. A ještě jedna věc, zadavatel si vyhlédl svou schránku díky jeho očím, ale copak fotoggrafa neurčuje hlavně duše?

plakát

Kouř (1990) 

Nejvíc nejlepčejší muzikál ever. A navíc miluju Lucku.

plakát

Varan vs. Kobra (2005) (TV film) odpad!

Přestože od podobných filmů peklo očekávám, vždy mě dokáží něčím překvapit. Ať už je to zcela debilní příběh, či jeho úplná absence, přes herecké výkony, kdy se herci překonávají v přehrávání, po efekty napsané na kalkulačce. Ve Varanovi je tohoto všeho plno. Bohužel tam není nic, co by si zasloužilo aspoň tu jednu hvězdu.

plakát

Sexy párty (2002) 

I přesto, že to je německý (!), že skoro všechny vtipy už někde byly, že Ryan Reynolds... no, dejme tomu hraje, že blondatá bohyně Tara hraje... blondatou bohyni Taru bez emocí, že tam je více klišé než psího spermatu, že to dopadne přesně podle očekávání a že to je opravdu hloupé, tak mě to i po letech (prvně jsem to viděl v pubertě) pořád baví.

plakát

M*A*S*H - Nashledanou, sbohem a amen (1983) (epizoda) 

Úžasné rozloučení s postavami, které jsem si zamiloval. Celý serial i tento film je skvěle napsaný, zahraný i natočený. Vtipné momenty střídají ty, při kterých mám slzy na krajíčku, ale můžu to vidět kdykoli a pořád mě to neskutečně baví. Konec hlášeni!

plakát

Raz, dva, tři (1961) 

Vynikající, vtipné, energické a skvěle natočené.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Každý má v hlavě nějakého svého Tylera, který mu říká, uteč, skoč, zapal to, žij hodnotnější život... Pro někoho to mluví Bůh, pro jiného přirozenost, pudovost, instinkt či život sám. Lze to nazvat jakkoli, ale platí jedna věc: Co chceš dokázat před smrtí?