Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (53)

plakát

Americké psycho (2000) 

V prvních minutách jsme měli možnost sledovat nefalšovaného psychopata, bez sebemenšího citového projevu, nezranitelný, neschopný empatie, bez výčitek a svědomí, s naprosto dokonalou sebekontrolou, pro okolí nečitelný, nikdo nedokáže říct co se od takového člověka dá čekat. Ale nejen to, psychopatova absence citů a intelekt, kterým většinou také disponuje, mu umožňují lidmi manipulovat s takovou precizností, že okolí ho vnímá jako normálního člověka, psychopata zkrátka nepoznáte. Bohužel takto slibně film pouze začíná, náš psychopat po několika minutách začíná ztrácet sebekontrolu a nadhled, stává se z něj tuctový šílenec, co si libuje v zabíjení.

plakát

Batman (1989) 

Batmana jsem nikdy rád neměl, jediným důvodem, proč mě filmy s batmanem lákají, je postava jokera. Jack Nicholson je jednoznačně bezkonkurenční joker.

plakát

Cizinec (1967) 

Knižní předlohu šlo rozhodně zfilmovat lépe..

plakát

Ctrl Emotion (2009) (studentský film) 

Celkem příjemný překvapení.

plakát

Černá zmije - The Black Adder (1983) (série) 

Takhle jsem Rowana Atkinsona ještě nepoznal, skvělé dialogy a samozřejmě boldrik nelze tomuto seriálu odepřít.

plakát

Darwinovy ceny (2006) 

Myslím, že každý kdo kdy slyšel o Dárvinových cenách (teď nemyslím tento film) má po shlédnutí strašný pocit zklamání. Čekám dávku černého humoru a lidský blbosti a je z toho dementní detektivka s kriplem v čele. Jak z tak skvělého námětu mohlo vzniknout tohle je mi záhadou.

plakát

Dokonalý smysl (2011) 

Když pominu jaký ten film je celkově strašná citová vydíračka, šlo na to koukat. Zajímavý námět, i když vetší smysl by dávalo, kdyby záchvaty postihovali nakažené až po ztrátě smyslu. Ostatně je logičtější, když člověk jedná jako "smyslů zbavený" až po ztrátě onoho smyslu.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Seriál přesně podle mého gusta, plný sarkasmu a černého humoru. Kromě toho charismatický Hugh Laurie se do role dr. House dokonale hodí. "Vy chcete zamezit dopravním nehodám? Mám pro vás návrh, dejte do aut místo airbagů mačety a nikdo nepojede ani padesátkou."

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Skvělý seriál, který u mě dalece předčil i Simpsonovi.